Adótartozások miatt elveszítheti vagyonát Weisz Fanni

Forrás: Facebook/Weisz Fanni -
modell siket Weisz Fanni adótartozás vagyon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adótartozásokat halmozott fel Weisz Fanni, kft.-je kényszertörlés alatt áll. 2023-ig nem is alapíthat új céget. Veszélyben van a teljes vagyona.

Fanni egyik barátja szerint modell földje is odaveszhet az adótartozások miatt. Weisz azonban e-mailben azt írta a Borsnak, hogy nem volt tudomása az ügyről, mindennek igyekszik utánajárni. A Feketelista.hu adatai szerint a modell 2017 óta három, ismeretlen összegű adótartozást halmozott fel, a cége ellen adóvégrehajtás indult. A Weisz Fanni Stúdió Kft. jelenleg kényszertörlés alatt áll, és Fanit már áprilisban eltiltották: 2023-ig nem alapíthat másik céget, és olyan tisztséget sem viselhet működő vállalatnál, ami ankak működését befolyásolja. A atrtozás rendezésére eddig senki sem tett lépéseket, sőt, további adóhátralékokat fedeztek fel, így kát héttel ezelőtt újabb végrehajtás lépett életbe.

Weisz Fanni elveszítheti vagyonát Forrás: Facebook/Weisz Fanni


Fanni egyik barátja nyilatkozott a lapnak, ő is aggódik a modellért:
"Sokkolt a hír, egyszerűen nem térek magamhoz, nem értem mi történhetett. Tudomásom szerint Fanninak van egy kis földje, ami csak részben az övé, továbbá egyéb kisebb ingóságai is. Rég nem érintkeztünk egymással, engem is ledöbbentettek a cégeljárással kapcsolatos híresztelések, remélem nincs semmi komoly baj a háttérben."

Pár hete korábban Weisz Fanni magánéletétől volt hangos a sajtó: édesanyja sírva nyilatkozott lánya elhidegüléséről, az esküvőjére sem hívta meg az anyukáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.