tévézés könyvírás könyv Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriella a tévékamerák előtt mesélt arról, mivel tölti az idejét most, hogy már nincs képernyőn.

Jakupcsek Gabriellát régóta nem láthattuk a tévében, de az egykori műsorvezető így is megtalálta azt, amivel foglalkozhat: mostanában könyvírás köti le az idejét. Ezúttal az RTL Klub vendége volt és elárulta, közel 20 évig vezetett reggeli műsort, de a korán kelést biztosan nem sírja vissza... Mint mondja, szereti az új életét, boldog, hogy írással foglalkozhat.

Az volt a hívószó, hogy figyeljem azt, ami történik és kommentáljam, írjak róla. Az évek telnek, minden évben történnek dolgok és ezeket a jelenségeket érdemes bevennem, úgyhogy most azt csinálom, hogy nézelődöm és jegyzetelek... Sokat figyelek. Nagyon élvezem. A tévézés egy másik paksamétába került az életemben. Nagyon szeretem a televíziózást, de tudomásul kell venni, hogy engem más is érdekel, sőt bizonyos tartalmak jobban is érdekelnek. Korábban mindig napi showt vezettem, így kibeszéltem magam, nem volt szükség arra, hogy ami bennem rekedt, azt megírjam."

Meztelenül ölelkezik a medencében legjobb barátjával Mel B: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-meztelenul-olelkezik-a-medenceben-legjobb-baratjaval-mel-b.htmlMel B friss fotóján meztelenül ölelkezik a medencében legjobb barátjával. TV + Sztárok--Ennyit keresnek az Instagramon a valóságshow győzteseihttp://www.life.hu/sztarok/20180802-ennyit-keres-az-instagramon-egy-valosagshow-gyoztese-reklam.htmlElképesztő összeget kereshetnek a valóságshow sztárjai. A közösségi oldalaikon megjelentetett szponzorált tartalmakkal évente több száz milliót is összegyűjthetnek. TV + SztárokOrigoKate McKinnon színésznő Animal Cannibals dalt rappelt Jimmy Fallon műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-kate-mckinnon-szineszno-animal-cannibals-dalt-rappelt-jimmy-fallon-musoraban.htmlKate McKinnon színésznő Magyarországon forgatott filmjéről beszélgetett Jimmy Fallon műsorában, és bemutatta, mit sikerült elsajátítania a magyar nyelvből: elképesztően ügyesen elrappelt egy részletet az Animal Cannibals egyik dalából. TV + SztárokOrigoAndy Vajna és Arnold Schwarzenegger együtt ünnepelték születésnapjukathttp://www.life.hu/sztarok/20180802-andy-vajna-es-arnold-schwarzeneggerrel-egyutt-unnepeltek-szuletesnapjukat.htmlAndy Vajna 74. születésnapját nagyon kellemes társaságban ünnepelte: Anrold Schwarzenegger együtt tartották meg a jeles napon. TV + Sztárok--Árpa Attila 46 évesen is nagyon sármos: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-arpa-attila-46-evesen-is-nagyon-sarmos.htmlÁrpa Attila friss fotót posztolt közösségi oldalára: 46 évesen is nagyon sármos. TV + Sztárok--A kommentelők szerint Meghan Markle-nek hatalmas a bütykehttp://www.life.hu/sztarok/20180801-a-kommentelok-szerint-meghan-marklenek-hatalmas-a-butyke.htmlHarry herceg és Meghan Markle minden lépését fotósok kísérik, számos kép készül az újdonsült hercegnéről, aki most a kommentelők kereszttüzébe került. A rosszindulatú hosszászólók szerint ugyanis ő sem hibátlan: túl nagy a bütyke. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.