Ennyit keresnek az Instagramon a valóságshow győztesei

győzelem pénz valóságshow bevétel Instagram
Elképesztő összeget kereshetnek a valóságshow sztárjai. A közösségi oldalaikon megjelentetett szponzorált tartalmakkal évente több száz milliót is összegyűjthetnek.

Nemrég ért véget Nagy-Britanniában a népszerű valóságshow, a Love Island, ami leginkább a nálunk is futó Éden Hotelhez hasonlít. A győztes a színész Danny Dyer lánya, Dani lett. A szépség nem csak a tévénézők kedvence lett, az internet népe is imádja, az Instagramon már több mint 2 millióan követik.

A DailyStar azt írja, Dani forintra átszámolva akár 1,7 milliót is elkérhet a szponzorált tartalmakért az oldalán, így évente 260 millió forintot is kereshet csak reklámokkal.

When it’s #AllLove in the island of Love #loveisland Tonight 9pm itv2

♡ Dani Dyer ♡ (@danidyerxx) által megosztott bejegyzés,

Kate McKinnon színésznő Animal Cannibals dalt rappelt Jimmy Fallon műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-kate-mckinnon-szineszno-animal-cannibals-dalt-rappelt-jimmy-fallon-musoraban.htmlKate McKinnon színésznő Magyarországon forgatott filmjéről beszélgetett Jimmy Fallon műsorában, és bemutatta, mit sikerült elsajátítania a magyar nyelvből: elképesztően ügyesen elrappelt egy részletet az Animal Cannibals egyik dalából. TV + SztárokOrigoAndy Vajna és Arnold Schwarzenegger együtt ünnepelték születésnapjukathttp://www.life.hu/sztarok/20180802-andy-vajna-es-arnold-schwarzeneggerrel-egyutt-unnepeltek-szuletesnapjukat.htmlAndy Vajna 74. születésnapját nagyon kellemes társaságban ünnepelte: Anrold Schwarzenegger együtt tartották meg a jeles napon. TV + Sztárok--Árpa Attila 46 évesen is nagyon sármos: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-arpa-attila-46-evesen-is-nagyon-sarmos.htmlÁrpa Attila friss fotót posztolt közösségi oldalára: 46 évesen is nagyon sármos. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó megvételre kínálja házát Pártos Csillánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180802--pecsi-ildiko-megvetelre-kinalja-hazat-partos-csillanak.htmlKi kell költöznie Pécsi Ilidkó házából volt menyének, Pártos Csillának és unokájának, Csabának. Pártos érzelmileg is kötődik a házhoz, Pécsi Ildikó felajánlotta, hogy ha akarják, vegyék meg. TV + Sztárok--Orbán József egyházi temetést kap, Budapesten is elbúcsúztatjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-orban-jozsef-egyhazi-temetest-kap-budapesten-is-elbucsuztatjak.htmlA 100 Folk Celsius zenésze, Orbán József hétfőre virradóra hunyta le örökre a szemét. Temetését barátai, pályatársai szervezik. Mivel nagyon sokat szerették őt, Budapesten is tartanak búcsúztatót. TV + SztárokOrigoSztárok, akik egyáltalán nem használnak izzadásgátlót: Leonardo DiCaprio és Cameron Diaz sem dezodorozikhttp://www.life.hu/sztarok/20180801-sztarok-akik-egyaltalan-nem-hasznalnak-izzadasgatlot.htmlA vörös szőnyegen minden sztár tökéletesnek tűnik, hiszen egy egész csapat munkálkodik a háttérben azon, hogy a megfelelő ruha mellé ragyogó sminket és frizurát varázsoljanak számukra. Így aztán lenyűgöző képek készülnek róluk, melyeken a férfi és női hírességek is ragyognak, egy dolgot azonban – szerencsére – nem tudunk megállapítani a fotókról: a szagukat. Egyes hírességek ugyanis teljesen elutasítják az izzadásgátló használatát, így olyan a szaguk, „mint egy kamionosnak" – Courtney Coxról legalábbis ezt mondta volt férje. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.