Arnold Schwarzenegger ünnep Andy Vajna születésnap
Andy Vajna 74. születésnapját nagyon kellemes társaságban ünnepelte: Anrold Schwarzenegger együtt tartották meg a jeles napon.

Andy Vajna barátaival együtt ünnepelte 74. születésnapját, de egy különleges vendége is volt, méghozzá Arnold Schwarzenegger. A Terminátornak egyébként szintén születésnapja volt a napokban, így egyszerre tartották meg. Vajna Timi persze mindkettőjüknek készült meglepetéssel, Andy hatalmas tortát kapott, Arnold pedig egy egyedi, születésnapi fánkot.

Arnold Schwarzenegger is kapott "tortát" Forrás: Instagram/Vajna Timi
Andy Vajna és Arnold Schwarzeneggerrel együtt ünnepelték születésnapjukat Forrás: Instagram/Vajna Timi
Árpa Attila 46 évesen is nagyon sármos: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-arpa-attila-46-evesen-is-nagyon-sarmos.htmlÁrpa Attila friss fotót posztolt közösségi oldalára: 46 évesen is nagyon sármos. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó megvételre kínálja házát Pártos Csillánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180802--pecsi-ildiko-megvetelre-kinalja-hazat-partos-csillanak.htmlKi kell költöznie Pécsi Ilidkó házából volt menyének, Pártos Csillának és unokájának, Csabának. Pártos érzelmileg is kötődik a házhoz, Pécsi Ildikó felajánlotta, hogy ha akarják, vegyék meg. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg tökéletes testét Ada: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-testet-ada.htmlElkepesztő formában van Ada: a csinos műsorvezető most bikiniben is megmutatta tökéletes testét az Instagramon. TV + SztárokOrigoA tengerparton szexizik Tóth Vera: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-a-tengerparton-szexizik-toth-vera.htmlA mesés Caprin nyaral Tóth Vera, ahonnan most egy fürdőruhás fotót is megosztott magáról. TV + SztárokOrigoPártos Csilla új szerelmével tervezi a jövőt: hamarosan összeköltöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-partos-csilla-uj-szerelmeve-ltervezi-a-jovot-hamarosan-osszekoltoznek.htmlPártos Csillát már a költözés sem zavarja: új szerelme mellett ismét boldog, kapcsolatuk pedig fontos fordulóponthoz érkezett. TV + SztárokOrigoEgy Instagram fotó tanúsága szerint újra szerelmes Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180802-egy-instagram-foto-tanusaga-szerint-ujra-szerelmes-sarka-kata-hashtag.htmlKata a legutóbbi posztjában nagyon sejtelmesen közölte, hogy már nem csak a gyermekeivel töltötte a nyaralásukon az estét. A rajongókat szétveti a kíváncsiság, hogy megtudják, ki a a férfi. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.