Összeszámolni sem tudjuk már, hogy L.L. Junior és szerelme, Körtvélyessy Kinga hányszor szakítottak és jöttek össze újra, de most úgy tűnik, ismét szent a béke.

L.L. Junior és kedvese, Körtvélyessy Kinga nagyon hamar eljegyezték egymást, de a lángoló érzelmek és a szenvedély sok veszekedést okozott. Többször is szakítottak egymással, ám úgy tűnik, most ismét összejöttek. 

Junior és szerelme újra együtt vannakForrás: Facebook

"Igen, igaz a hír, valóban kibékültünk, és együtt vagyunk Kingával. Nem akarom elkiabálni, de most nagyon jó minden. Nincs vita, nincs veszekedés. Sok mindent átgondoltunk, új alapokra helyeztük a kapcsolatunkat. Korábban a szakítások fő oka az volt, hogy mást tekintettünk fontosnak az életben mindketten, más volt a cél, ami felé tartottunk, de végre egyetértünk. Nem titok, azzal is volt probléma, hogy időnként hol Kinga, hol pedig én éreztem azt, a másik nem nyújt elég támogatást. Most ez is máshogy van, sziklaszilárd támaszai vagyunk egymásnak. Egy eljegyzés nagyon komoly dolog, ezért is harcolunk ennyire ezért a kapcsolatért. Kinga végig viselte a gyűrűt, amivel megkértem a kezét, és most is büszkén mutatja, hogy rajta van. Ennél nagyobb boldogság nem is kell nekünk" - mondta a Blikknek L.L. Junior, aki most a fellépések miatt keveset tud kedvesével lenni. "Hála a jóistennek, nagyon sokat járok fellépni, szinte nincs is szabad hétvégém egészen az év végéig. Hálás vagyok ezért, nem akarok panaszkodni, de így nyilván nem jut annyi időnk egymásra, mint szeretnénk. Egész nap külön vagyunk, csak esténként tudunk együtt lenni, főként a munkára koncentrálunk. Ezért is döntöttük el, hogy januárban elmegyünk majd kettesben vakációzni" - árulta el a zenész.