Görgényi Fruzsina eljegyzés Vastag Csaba Tóth Vera vicces
Vastag Csaba egy vicces bejegyzéssel cáfolja eljegyzését Görgényi Fruzsinával.

Pár napja röppent fel a hír, miszerint Vastag Csaba eljegyezhette barátnőjét, Görgényi Fruzsina gyűrűsujján ugyanis egy gyönyörű gyűrű csillog. Később kiderült, egyelőre nincs szó lánykérésről. A színésznő egy vicces bejegyzést is közzétett ezzel kapcsolatban: álpocakot villantott és odaírta a fotóhoz, hogy „tegnap eljegyzés, ma gyerek, holnap keresztelő".

Tegnap eljegyzés, ma gyerek, holnap keresztelő! #megeniscsakmatudtammeg Mi jöhet még! Lesz mit papírra vetni

Görgényi Fruzsina (@gorgenyifruzsina) által megosztott bejegyzés,

Persze Vastag Csaba sem volt rest, ő Tóth Verával készített egy közös fotót, amelyhez odaírta: „Tényleg eljegyeztük egymást Tóth Verával". Majd figyelmeztette követőit, hogy ne higgyenek a pletykáknak.

Naomi Campbell egy fotóval árulta el: nem terheshttp://www.life.hu/sztarok/20180802-naomi-campbell-egy-fotoval-arulta-el-nem-terhes.htmlA korábbi hírekkel ellentétben mégsem vár gyermeket Naomi Campbell. TV + Sztárok--Így él most Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/sztarok/20180802-igy-el-most-jakupcsek-gabriella-konyviras.htmlJakupcsek Gabriella a tévékamerák előtt mesélt arról, mivel tölti az idejét most, hogy már nincs képernyőn. TV + SztárokOrigoMeztelenül ölelkezik a medencében legjobb barátjával Mel B: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-meztelenul-olelkezik-a-medenceben-legjobb-baratjaval-mel-b.htmlMel B friss fotóján meztelenül ölelkezik a medencében legjobb barátjával. TV + Sztárok--Ennyit keresnek az Instagramon a valóságshow győzteseihttp://www.life.hu/sztarok/20180802-ennyit-keres-az-instagramon-egy-valosagshow-gyoztese-reklam.htmlElképesztő összeget kereshetnek a valóságshow sztárjai. A közösségi oldalaikon megjelentetett szponzorált tartalmakkal évente több száz milliót is összegyűjthetnek. TV + SztárokOrigoBikiniben mutatta meg tökéletes testét Ada: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180802-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-testet-ada.htmlElkepesztő formában van Ada: a csinos műsorvezető most bikiniben is megmutatta tökéletes testét az Instagramon. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó megvételre kínálja házát Pártos Csillánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180802--pecsi-ildiko-megvetelre-kinalja-hazat-partos-csillanak.htmlKi kell költöznie Pécsi Ilidkó házából volt menyének, Pártos Csillának és unokájának, Csabának. Pártos érzelmileg is kötődik a házhoz, Pécsi Ildikó felajánlotta, hogy ha akarják, vegyék meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.