Véres üzeneteket kapott zaklatójától Pásztor Anna

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
rendőrség koncert kés zaklató Pásztor Anna zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Anna elárulta, előfordult, hogy zaklatója véres fotókat küldött neki.

Mint arról már beszámoltunk, döbbenetes dolog történt Pásztor Annával: egy rajongója késsel akart vele végezni. Kiderült, hogy a férfi már régóta bombázta őt szerelmes üzenetekkel az interneten, majd amikor visszautasításra találtak érzelmei, fenyegetőzni kezdett. Az őrült rajongót végül elkapták a rendőrök és a Blikk információi szerint 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték.

Közben az énekesnő újabb részleteket árult el zaklatójáról.

A mostani zaklató eleinte csak zagyva leveleket írt vallásról, szerelemről, hogy mi egymásnak vagyunk teremtve. Aztán, amikor letiltottam, bekeményített. Képet küldött például egy véres asztalról, amin egy konzervdoboz volt és azon a dalszövegünk. Nagyon felkavart, amikor megtudtam, hogy elkapták: egyrészt örültem, másrészt megrettentem, hogy tényleg ott volt a közelemben egy késsel. A bíróságon találkozom majd a zaklatóval, bele akarok nézni a szemébe" – nyilatkozta a lapnak.

Pásztor Annát régóta zaklatta őrült rajongója Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.