Lenyűgözte a magyar fagyi a briteket

lista fagylalt Európa fagyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar fagyizót is beválasztottak Európa legjobbjai közé a britek.

A The Guardian nemrég készített egy összeállítást a kontinens legjobb fagyizóiról. A top 20-ba több dél-európai hely is bekerült, de találhatunk köztük egy magyart is. A briteket a budapesti Gelarto Rosa nyűgözte le.

Nagyon tetszett nekik a rózsa formájú fagylalt, amelyet különböző színekből és ízekből lehet összeállítani. A magazin különösen az eper-bodza és körte-csoki párosítást emelte ki és megemlítik, hogy a Budapest Pride alkalmából nemrég szivárványszínűt is készítettek.

Így vészeli át a hőhullámot Európa: fotókhttp://www.life.hu/news/20180809-igy-veszeli-at-a-hohullamot-europa.htmlNem csak idehaza van meleg, Európa többi országában is kijutott a jóból, van, ahol még ennél is nagyobb a hőség. News--Hosszú Katinka Európa-bajnok lett 200 méter vegyesenhttp://www.life.hu/news/20180809-hosszu-katinka-europa-bajnok-lett-200-meter-vegyesen.htmlHosszú Katinka óriási hajrával szerezte meg az Európa-bajnoki címet 200 méter vegyesen a glasgow-i úszó-Eb-n. News--Barlangban tartott 15 évig egy fiatal lányt a helyi sámánhttp://www.life.hu/news/20180808-barlangban-tartott-15-evig-egy-fiatal-lanyt-a-helyi-saman.htmlEgy indonéziai sámán 15 évig tartott fogva egy lányt egy barlangban. Most megtalálták, a férfit akár 15 évet is kaphat tettéért. NewsOrigoA mormon lány, Courtney megcsalási tesztnek vetette alá barátját: nem volt boldog a végeredménytőlhttp://www.life.hu/news/20180808-a-mormon-lany-courtney-megcsalasi-tesztnek-vetette-ala-baratjat.htmlCourtney nem volt biztos barátja hűségében, ezért egy csodálatosan dekoratív nővel teszteltette le. Nem volt boldog a végeredménytől. News--Genetikai mutáció miatt kétarcú borjú született Kínábanhttp://www.life.hu/news/20180808-genetikai-mutacio-miatt-ketarcu-borju-szuletett-kinaban.htmlEddig teljesen normális borjai születtek annak a gazdának Kínában, akinek egyik tehene most egy kétarcú borjút hozott a világra. Azt mondják, genetikai mutáció okozhatta a furcsaságot. News--Kiderült, ki az a férfi, aki le akarta szúrni Pásztor Annáthttp://www.life.hu/news/20180808-kiderult-ki-az-a-ferfi-aki-le-akarta-szurni-pasztor-annat.htmlElőzetesben van Pásztor Anna zaklatója, aki késsel akarta megtámadni az énekesnőt a hétvégi koncertjén. A Bors kiderítette, ki ez a férfi, és miért tette ilyent. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.