A mormon lány, Courtney megcsalási tesztnek vetette alá barátját: nem volt boldog a végeredménytől

mormonok teszt megcsalás vallás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Courtney nem volt biztos barátja hűségében, ezért egy csodálatosan dekoratív nővel teszteltette le. Nem volt boldog a végeredménytől.

Courtney egy mélyen vallásos családból származik, ahogy a barátja is. Mindketten mormonok, vagyis elítélik a szexet a házasság előtt, és mindenféle addiktív szert is, úgy, mint drogok, alkohol és koffein. Családorientált közösséget alkotnak, és

Courtney azt remélte, barátja lesz majd az ő családja, de nem bízott meg a férfi hűségében, ezért felkért egy csapatot, akik ennek tesztelésével foglalkoznak.

Egy csodálatosan dekoratív hölgyet küldtek a fiúhoz, aki éppen egy barátjával ücsörgött egy vendéglátóhely teraszán.

A nő kihívóan viselkedett, és egyértelműen flörtölt a srácokkal, akik szívesen is vették Tevy közeledését.

A modell még telefonszámot is cserélt a fiúkkal és elhívta őket jógázni, amire mindketten igent mondtak. Tevy távozott, a két barát pedig elégedetten pacsizott össze, mit sem sejtve arról, hogy az egyikük barátnője végignézte az egész jelenetet. Courtney megcsalásnak ítélte a fiú viselkedését, de valószínűleg nem szakít majd vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.