Az RTL Klubon tér vissza Dombóvári Vanda

"Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu " -
műsorvezető Dombóvári Vanda képernyő RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Másfél évvel ezelőtt leköszönt Dombóvári Vanda, hogy nyugodtabb életet élhessen, de rájött, hogy ő a képernyő előtt érzi jól magát. Az RTL Klubon lesz látható. 

Dombóvári Vanda több mint egy évvel ezelőtt távozott a képernyőről, úgy érezte, hogy tizenhét évnyi tévézés után szüksége van a nyugalomra és arra, hogy több időt tölthessen kisfiával. Gyulára költözött, de hamar kiderült számára, nem bírja tévézés nélkül, és szerencséjére nem is kell. Hamarosan visszatér.

Dombóvári Vanda visszatér "Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu "

Szeptemberben az RTL Klubon két műsorral tér vissza egyszerre: Molnár-Schweizer Ágnes mellett a Kölyökkalauz, Somogyi Zoltán oldalán pedig a Lifestyle magazinban lesz látható hétvégente. A kollégák a régiek lesznek, Vanda megjelenése azonban teljesen új: ezúttal hosszú hajjal láthatjuk majd - írja a Bors.

Lehet, hogy újra szerelmes Cserpes Laura?http://www.life.hu/sztarok/20180823-lehet-hogy-ujra-szerelmes-cserpes-laura.htmlCserpes Laura előszeretettel válaszol a rajongói kérdéseire Instagram-odalán, egyik követője pedig arról faggatta, hogy van-e szerelem az életében... TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMeghan Markle bátyjának nem tetszik, hogy velük máshogy bánnak, mint Kate Middleton családjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180823-meghan-markle-batyja-kifogasolja-hogy-veluk-mashogy-bannak-mint-kate-middleton-csaladjaval.htmlMeghan Markle családja nem akar lenyugodni: ezúttal a hercegné bátyja mondta el a véleményét, szerinte nem részesülnek megfelelő bánásmódban. TV + Sztárok--Így búcsúznak a kollégák, barátok Székhelyi Józseftőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180823-igy-bucsuznak-a-kollegak-baratok-szekhelyi-jozseftol.htmlKollégák és barátok emlékeztek meg a közösségi oldalakon a tegnap elhunyt Székhelyi Józsefről. TV + Sztárok--Curtis válaszolt Majka kiírására a drogproblémáiról: "A hír igaz"http://www.life.hu/sztarok/20180823-curtis-valaszolt-majka-kiirasara-a-drogproblemairol-a-hir-igaz.htmlMajka tegnap a SZIN-en, majd később a Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, miszerint ő és Curtis különválnak a rapper drogproblémái miatt. Curtis most Facebook-oldalán is elismerte, igaz, amit barátja mondott. TV + Sztárok--Az operett atyjának lánya, Kálmán Yvonne felháborodott KERO miatt: szerinte a rendező hazudikhttp://www.life.hu/sztarok/20180823-az-operett-atyjanak-lanya-kalman-yvonne-felhaborodott-kero-miatt-szerinte-a-rendezo-hazudik.htmlKERO bejelentette, hogy indul az Operettszínház főigazgatói posztjáért, pályázatához Kálmán Imre operettjeiről ismert zeneszerző lányának a támogatói levelét csatolta. Kálmán Yvonne felháborodott, ugyanis a történtek fényében ő már nem támogatná a rendezőt. TV + Sztárok--Klapka György volt üzlettársa százmilliót követelhttp://www.life.hu/sztarok/20180822-klapka-gyorgy-volt-uzlettarsa-szazmilliot-kovetel.htmlKlapka György halála után jelentkezett egy volt üzlettárs. Azt állítja, az Aranyember az ő ötlete miatt gazdagodott meg, de neki nem jutott a mesés vagyonból, ezért követeli most. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.