Esőre, záporra és szélre is számíthatunk a hétvégén

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Sophia Kembowski -
eső hétvége napsütés időjárás zápor Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton záporra, zivatarra, vasárnap azonban már napsütésre is számíthatunk. Nem kell elvetni a kiránduló terveket. 

Derült, száraz, kellemesen meleg időre van kilátás pénteken. A hőmérséklet csúcsértéke eléri a 20-24 fokot. A délnyugati szél megélénkül - írja a Köpönyeg.

Szombaton erősen megnövekszik a felhőzet, és szórványosan alakul ki eső, zápor. Az északi szél többfelé megélénkül. 13 és 19 fok közé csökken a hőmérséklet.

Őszi időjárásra számíthatunk Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Sophia Kembowski

Vasárnap csökken a felhőzet, kisüt a nap és a légmozgás is fokozatosan mérséklődik. Reggel 4, délután 19 fok körül alakul a hőmérséklet.

Allie Kali kettévágatta nyelvét, különleges örömet okoz az ágyban (18+)http://www.life.hu/news/20180927-allie-kali-kettevagatta-nyelvet-kulonos-oromet-okoz-az-agyban-18.htmlEgész testét tetoválások borítják Allie Kalinak. A 24 éves lány példaképe a Lizardmannek, azaz Gyíkembernek hívott férfi. Úgy döntött, ő is felvágatja a nyelvét. Azt állítja, ez különös örömet okoz a férfiaknak az ágyban. News--Összetörte Kósz Zoltán családját a pedofilvádhttp://www.life.hu/news/20180927-osszetorte-kosz-zoltan-csaladjat-a-pedofilvad.htmlEgy 13 éves kislány vádolja szexuális erőszakkal Kósz Zoltánt és Petőváry Zsoltot, ám egyelőre nincs eredménye a gyermek pszichológiai vizsgálatának, és nyomozás sem indult, a nevük mégis kikerült. Kósz Zoltán megtörten nyilatkozott: családját nagyon megviselték a vádak. NewsOrigoÉlő békát találtak az előrecsomagolt salátakeverékbenhttp://www.life.hu/news/20180927-elo-bekat-talaltak-az-elorecsomagolt-salatakeverekben.htmlElőrecsomagolt rukkolát vásárolt egy brit család. Már két napja tárolták a hűtőjükben, amikor észrevették, hogy valami figyeli őket a zacskóból. NewsAlexander Smith időutazó szerint hamarosan jön a III. világháborúhttp://www.life.hu/news/20180927-alexander-smith-idoutazo-szerint-hamarosan-jon-a-iii-vilaghaboru.htmlEgy CIA projektben vett részt Alexander Smith, amelynek segítségével a 2118-as évbe küldték - legalábbis ő ezt állítja. Erről már többször mesélt, ám a legfontosabb információt veddig visszatartotta: lesz III. világháború. NewsOrigoBetiltják a mobiltelefon kerékpározás közbeni használatát Hollandiábanhttp://www.life.hu/news/20180926-betiltjak-a-mobiltelefon-kerekparozas-kozbeni-hasznalatat-hollandiaban.htmlHamarosan pénzbüntetéssel sújtják a kerékpározás közben mobiltelefont használókat Hollandiában. A kormány azért döntött a tilalom elrendeléséről, mert egyre több az olyan kerékpáros baleset, amikor a kerekező üzenetet küld vagy telefonál biciklizés közben. News--Közlekedési balesetet okozott egy autót vezető kisgyermekhttp://www.life.hu/news/20180926-kozlekedesi-balesetet-okozott-egy-autot-vezeto-kisgyermek.htmlKözlekedési balesetet okozott szerdán Nagyváradon egy autót vezető négy és fél éves gyermek - közölte a Mediafax hírügynökség. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.