Két éve távozott az élők sorából Somló Tamás hosszan tartó betegség után. Özvegye, Keszthelyi Gyöngyvér elárulta, a zenész már 10 évvel korábban megjósolta, hogy meg fog halni.

Somló Tamás özvegye még nincs túl férje elvesztésén, ugyan már enyhült a mély fájdalom. Keszthelyi Gyöngyvér már könnyebben tud beszélni a zenészről és a hiányáról.

Somló Tamás megjósolta a halálátFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Azt gondolom, hogy Tamás elvesztése már kellőképpen a helyére került bennem, bennünk, de természetesen mindig egy hiány marad. A gyász sosem múlik, csak az élet körbenövi. Őt nem szabad, és nem is lehet elfelejteni"  – mondta a Borsnak Gyöngyvér. „Tamás betegsége nagyon megviselt, az, hogy nem tudok rajta segíteni, nem tudom csillapítani a fájdalmát. Hol jobban, hol rosszabbul volt, hol fel tudott kelni, hol beszélni sem, így búcsúzóul már csak megcsókolni tudta a kezemet" – árulta el az özvegy, aki azt is elmondta, hogy Somló Tamás 10 éve megjósolta a saját halálát. Hatéves lehetett Lili, amikor először azt mondta: akárhogy is lesz, arra kér, tizenhat éves koráig együtt egyengessük a lányunk jövőjét.  Akkor nem tudtam, hogy ezt miért mondja nekem, de nem kérdőjeleztem meg, úgyhogy így is tettünk, együtt neveltük az utolsó pillanatig. Lili ugyanis egy hónappal az édesapja elvesztése után töltötte be a tizenhatot" - mondta.