Nagyon megjárta a társkeresőn egy nő, aki egy illegális vadászaton vett részt korábban

Forrás: Shutterstock -
társkereső vadászat illegális
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon ráfázott egy nő a társkeresőre: mindent kifecsegett illegális vadászatáról egy vadőrnek, másnap pedig őrök jelentek meg a lakásán.

Egy 24 esztendős oklahomai vadőr egy internetes társkeresőn próbált szerencsét, ám mást kapott, mint amire számított. Összeismerkedett egy nővel, aki néhány üzenetváltás után eldicsekedett neki azzal, hogy nemrég vadászaton vett részt és kilőtt egy őzet. Részletesen is elmesélte, hogyan történt, merre vadásztak és azt is elfecsegte, hogy illegális módszerrel, az úgynevezett reflektorozással cserkészte be az állatot. Közben persze nem is sejtette, hogy pont egy vadőrrel beszélget...

A férfi beszélgetés közben fotókat is kért partnerétől az elejtett vadról és a közösségi oldalak alapján kinyomozta, hol lakik a nő. A háznál másnap vadőrök jelentek meg. A WashingtonPost szerint 2400 dollárra bírságolták a vadásznőt és társát.

A nő nem erre számított Forrás: Shutterstock
Demcsák Zsuzsa újra feltűnik a tévéképernyőnhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-demcsak-zsuzsa-ujra-feltunik-a-tevekepernyon.htmlDemcsák Zsuzsa egy jó ideje eltűnt a reflektorfényből, de hamarosan újra látható lesz a képernyőn. TV + SztárokOrigo19 évvel fiatalabb kedvese van Bebénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-19-evvel-fiatalabb-kedvese-van-bebenek.htmlEgy 19 évvel fiatalabb lányba szerelmes Bebe. Bár még csak egyszer találkoztak, már a gyermekvállalás is szóba került köztük. TV + Sztárok--Pszichopatának nevezte Cristiano Ronaldót volt barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190110-pszichopatanak-nevezte-cristiano-ronaldot-volt-baratnoje.htmlEgy korábbi barátnő állítja, Cristiano Ronaldo egy pszichopata. TV + Sztárok--Nagy Ervin A tanár című sorozat miatt börtönben forgatott: élményeiről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190110-nagy-ervin-a-tanar-cimu-sorozat-miatt-bortonben-forgatott-elmenyeirol-meselt.htmlNagy Ervin A tanár című sorozat miatt vonult börtönbe: nem tartja jó élménynek. TV + SztárokOrigoÁbel Anita nyíltan mesélt a válási folyamatról: lányuk, Luca a legfontosabbhttp://www.life.hu/sztarok/20190110-abel-anita-nyiltan-meselt-a-valasi-folyamatrol-lanyuk-luca-a-legfontosabb.htmlÁbel Anita karácsony előtt jelentette be: elválnak férjével, akivel hosszú évek óta éltek együtt és egy kislányuk is született. TV + SztárokOrigoÁtverés áldozata lett Tóth Andi és Szabó Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20190109-atveres-aldozata-lett-toth-andi-es-szabo-adam.htmlNagy döntést hozott Tóth Andi és Szabó Ádám. Egy cicát szerettek volna örökbe fogadni, ám úgy tűnik, hogy átverés áldozatai lettek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.