Sztárok, akiknek a nevét egészen eddig rosszul ejtettük: Charlize Therontól Amanda Seyfriedig

Chrissy Teigen Amanda Seyfried név Cara Delevingne Ariana Grande sztárok ejtés Charlize Theron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismerjük a filmjeiket, szerzeményeiket, talán azt is tudjuk, kivel élnek együtt, van-e gyerekük, arról viszont sok esetben fogalmunk sincs, hogyan is kell kiejteni a nevüket. Évek óta forognak a médiában, beszélünk róluk, mégsem tudjuk, de ennek most vége. Íme, öt sztár, akinek a nevét eddig biztosan rosszul ejtetted, de ezután brillírozhatsz.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

A 33 éves amerikai modell John Legend feleségeként lett itthon is igazán ismert. A párnak két közös gyermeke van, a manökennek pedig egy igen zavarba ejtő családneve. Ő maga is megelégelte, hogy ahányan vannak, annyiféleképpen ejtik ki a nevét, ezért Twitteren közzétett egy videót, amelyben megmutatja, hogyan is kellene.


Ariana Grande

Ariana Grande Forrás: AFP/Valerie Macon

A színésznő és énekesnő 2008 óta él a nyilvánosság előtt, és még mindig sokan vannak, akik nem tudják kimondani a nevét. 142 millió követője van az Instagramon és telt házas koncertjei, de a neve továbbra is rejtély. Mindenki tudni vélte, mi is a helyes módja a Grande kiejtésének, és mindenki meg is döbbent, amikor először hallották az énekesnő szájából.


Amanda Seyfried

Amanda Seyfried Forrás: Getty Images

Amanda vezetékneve is sok nehézséget okoz az embereknek, még a családjukban sem ejti mindenki ugyanúgy, de az biztos, hogy nem a „Szigfird" vagy a „Széfrájd" a helyes megoldás. Amanda szerint a saját nevét „Szájfred"-nek kell ejteni, nővére azonban másként vélekedik, ő ugyanis „Szájfríd"-nek ejti.


Cara Delevingne

Cara Delevingne Forrás: AFP

A modellből lett színésznő nevét senki nem akarná kimondani egyetlen díjkiosztón sem, hiszen senkinek nincs fogalma arról, hogyan is kell. Évek óta van a szakmában, de eddig nem sikerült az embereknek megtanulnia, mi is a helyes kiejtés: „Delaveen".


Charlize Theron

Charlize Theron Forrás: Getty Images/Jason Kempin

A 43 éves színésznő egykor valóságos szexszimbólum volt, de még most is sok férfi szívét megdobogtatja. Elképesztő, hogy annak ellenére, hányan rajongtak érte, milyen kevesen tudják, hogyan is kell kiejteni a nevét. Mert nem „Csárlíz Teronnak”, az biztos, bár a színésznő már ezzel is megbékélt, de valójában

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.