Brooklyn Beckham ruha nélkül fekszik az ágyban barátnőjével – Fotó

Brooklyn Beckham barátnő pucér ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brooklyn Beckham egyre több közös fotót tesz közzé új barátnőjével, Hana Cross modellel. A legutóbbi képet az ágyból posztolták. 

Brooklyn Beckham nem olyan régóta alkot egy párt Hana Cross modellel, kapcsolatukat azonban nem titkolták sokáig. Nagyon gyorsan hivatalosan is felvállalták a szerelmüket, ami mostanában annyit jelent, hogy közös fotót posztoltak az Instagramra. Azóta el is szaporodtak a képek, legutóbb Brooklyn egy igen intim fotót osztott meg a rajongóival: kedvesével az ágyban fekve készítettek magukról felvételt.

Brooklyn Beckham ruha nélkül fekszik az ágyban a barátnőjével Forrás: Instagram/Brooklyn Beckham
Így szereti párját Lola – Közös fotót posztoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-igy-szereti-parjat-lola-kozos-fotot-posztoltak.htmlLola újabb közös fotót posztolt szerelmével a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoVV Adri legyőzte a párbajon VV Lacikát: interjú a kiesővelhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-vv-adri-legyozte-a-parbajon-vv-lacikat-interju-a-kiesovel.htmlJanuár 20-án megtörtént a ValóVilág9 következő párbaja, ahol Adri és Lacika csaptak össze.TV + SztárokOrigoValóVilág 9: ma este párbaj – Adri vagy Lacika térjen vissza a villába?http://www.life.hu/sztarok/20190120-valovilag9-ma-este-parbaj-adri-vagy-lacika-terjen-vissza-a-villaba.htmlVV Viki és VV Dennis Győzike vendégei voltak a BelevalóVilágban, ahol többek közt arról is beszéltek, kit szeretnének párbajgyőztesként látni és miért. TV + Sztárok--Az Instagramon udvarol Szabó Erikának Rózsa Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20190119-az-instagramon-udvarol-szabo-erikanak-rozsa-gyorgy-musorvezeto.htmlSzabó Erika szívdöglesztő fotót tett közzé az Instagramon, amelyet többek között Rózsa György se hagyott szó nélkül. TV + SztárokOrigoBörtönbüntetésre ítélték a Happy Gang énekesét, Móré András Vitaminthttp://www.life.hu/sztarok/20190120-bortonbuntetesre-iteltek-a-happy-gang-enekeset-more-andras-vitamint-2016-kocsmai-verekedes.htmlBörtönbüntetésre ítélték Móré András Vitamint, a Happy Gang egykori énekesét, aki 2016 nyarán kocsmai verekedésbe keveredett Csepelen, és egy férfit söröskorsóval arcon vágott. A bíróság meghozta az ítéletét. TV + Sztárok--Nem hisz a monogámiában Péterfy Borihttp://www.life.hu/sztarok/20190120-nem-hisz-a-monogamiaban-peterfy-bori-enekesno.htmlA színésznő az ATV-n, a Jakupcsek plusz című műsorban kedd este a Hűség – Melletted vagy helyetted? tematikájú műsor vendégeként beszélt az érzéseiről. Elmondta, mindig is úgy gondolta, hogy nem monogám, de ha nagyon szerelmes volt, sosem lépett félre. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.