Tartozásait egyenlíti ki a nyereményéből az Exatlon Hungary versenyzője, Mischinger Péter

Forrás: TV2 -
Exatlon Hungary nyeremény Mischinger Péter tartozás okosóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyéniben küzdöttek a versenyzők az Exatlon Hungary szerdai adásában. A tét 1 millió forint volt. A női versenyzők közül Gyarmati Panka gazdagodott az összeggel, a férfiaknál pedig Mischinger Péter. A férfi azt is elárulta, hogy mire költi a nyereményét. 

A lányok közül Gyarmati Panka, a fiúk közül pedig Mischinger Péter nyert egyéniben 1 millió forintot az Exatlon Hungary című műsor szerdai adásában.

A férfi poénosan közölte, hogy reméli, a családja nem bulizza majd el a nyereményét, amíg hazaér. De ennél komolyabb tervei is vannak a pénzzel. Mint monda: először vesz majd magának egy okosórát, majd a tartozásait egyenlíti ki.

"Viszonylag sok tartozást halmoztam fel azzal, hogy idén nekiugrottam néhány versenynek, amik ráadásul nem úgy alakultak, ahogy szerettem volna. Nyáron volt egy verseny, amely miatt Hawaiira mentem ki, amit elmosott egy hurrikán, így nem tartották meg, cserébe kétszer annyit költöttem rá, mint ahogy terveztem, úgyhogy eléggé padlóra küldött" – idézte a férfi szavait a Ripost.

Egy környékbeli nő látta, amint Palácsik Lilla és férje megérkeznek Andy Vajna villájábahttp://www.life.hu/sztarok/20190121-egy-kornyekbeli-no-latta-amint-palacsik-lilla-es-ferje-megerkeznek-andy-vajna-villajaba.htmlEgy környékbeli hölgy elárulta, látta Palácsik Lillát és férjét vasárnap dél körül megérkezni Andy Vajna villájába. Láthatóan nagyon meg voltak rendülve. TV + Sztárok--Ekkora Andy Vajna vagyona http://www.life.hu/sztarok/20190121-ekkora-a-vagyona-andy-vajnanak.htmlAndy Vajna 74 évesen távozott az élők sorából. Halála mindenkit váratlanul ért, hiszen csak nagyon kevesen tudták, hogy hosszú ideje beteg. A filmjeivel híressé vált üzletember igazi birodalmat épített, kérdéses, mi lesz a vállalkozásainak és vagyonának sorsa. TV + Sztárok--Fenyő Iván élő adásban küszködött a könnyeivel, amikor Andy Vajna haláláról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190121-fenyo-ivan-elo-adasban-kuszkodott-konnyeivel-amikor-andy-vajna-halalarol-beszelt.htmlA január 20-án elhunyt Andy Vajnáról emlékeztek meg a TV2 Mokka című műsorában. Fenyő Iván és Goda Krisztina is vendégként jelent meg a műsorban a Szabadság, szerelem című film kapcsán. A színész a könnyeivel küszködve beszélt a filmügyi kormánybiztossal való barátságáról. TV + Sztárok--Megszólalt a tragikusan fiatalon elhunyt Molnár Csilla egykori szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20190121-megszolalt-a-tragikusan-fiatalon-elhunyt-molnar-csilla-egykori-szerelme.htmlMegszólalt a tragikusan fiatalon elhunyt Molnár Csilla egykori szerelme. A férfi elárulta azt is, mi történt azon a szörnyű napon. TV + SztárokOrigoFeladta a versenyt Bán Norbert, az Exatlon Hungary játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20190121-feladta-a-versenyt-ban-norbert-az-exatlon-hungary-jatekosa.htmlÚjabb játékos adta fel az Exatlon Hungary című versenyt, ezúttal Bán Norbert búcsúzott önszántából. Úgy döntött, nem kockáztatja egészségét.TV + SztárokOrigoSebestyén Balázsék is megemlékeztek Andy Vajnárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-sebestyen-balazsek-is-megemlekeztek-andy-vajnarol.htmlSebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a Rádió 1 reggeli műsorában emlékeztek meg néhai főnökükről, Andy Vajnáról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.