Cinthya Dictator az elmúlt egy évben nem sűrűn nyilatkozott, de most megtörte a csendet. Elárulta, kemény időszak van mögötte.

Cinthya Dictator nagyon nehéz időszakon van túl, de az életében szerencsére minden jóra fordult, és úgy döntött, megtöri a csendet. Elárulta, miért tűnt el a nyilvánosság elől és azt is, mik a tervei.

Cinthya Dictator már jól vanForrás: Cinthya Dictator / Instagram

„Egy évvel ezelőtt én még a pszichiátrián voltam. Fél év kemény lelki munka volt, amíg eljutottam odáig, hogy erről igenis beszélnem kell. (...) Bátran kijelenthetem, hogy soha nem fogok visszakerülni abba az állapotba, amiben voltam – árulta el Cinthya a Rispotnak. – Hat-hét éven keresztül éltem a nyilvánosság előtt. Rájöttem, hogy valószínűleg nekem nem ez a dolgom, vagy nem ez a feladatom. Kinőttem a szerepemet, és már nem tudok szórakoztató lenni” – mondta Cinthya arról, miért tűnt el a nyilvánosság elől. Teljesen új életet kezdett, az extrém egyénisége háttérbe szorult. „Az elmúlt egy évben nagyon sokat változott az életem, lediplomáztam. A terveim között van, hogy bejárok egy filozófia kurzusra” – osztotta meg terveit Cynthia.