Cinthya Dictator az elmúlt egy évéről nyilatkozott: kemény időszak volt

élet Cinthya Dictator nyilatkozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cinthya Dictator az elmúlt egy évben nem sűrűn nyilatkozott, de most megtörte a csendet. Elárulta, kemény időszak van mögötte.

Cinthya Dictator nagyon nehéz időszakon van túl, de az életében szerencsére minden jóra fordult, és úgy döntött, megtöri a csendet. Elárulta, miért tűnt el a nyilvánosság elől és azt is, mik a tervei.

Cinthya Dictator már jól van Forrás: Cinthya Dictator / Instagram

„Egy évvel ezelőtt én még a pszichiátrián voltam. Fél év kemény lelki munka volt, amíg eljutottam odáig, hogy erről igenis beszélnem kell. (...) Bátran kijelenthetem, hogy soha nem fogok visszakerülni abba az állapotba, amiben voltam – árulta el Cinthya a Rispotnak. – Hat-hét éven keresztül éltem a nyilvánosság előtt. Rájöttem, hogy valószínűleg nekem nem ez a dolgom, vagy nem ez a feladatom. Kinőttem a szerepemet, és már nem tudok szórakoztató lenni” – mondta Cinthya arról, miért tűnt el a nyilvánosság elől. Teljesen új életet kezdett, az extrém egyénisége háttérbe szorult. „Az elmúlt egy évben nagyon sokat változott az életem, lediplomáztam. A terveim között van, hogy bejárok egy filozófia kurzusra” – osztotta meg terveit Cynthia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.