Fenyő Miklós pszichiáter segítségét kérte gondjai megoldásához

halál feleség Hungária család segítség Fenyő Miklós pszichiáter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán beszél a magánéletéről Fenyő Miklós. Most azonban elmondta, hogyan élte meg felesége elvesztését. Tíz-tizenkét évvel ezelőtt pedig pszichiáter segítségét is kérte, hogy beszélni tudjon gondjairól. 

Négy évig élt Amerikában családjával Fenyő Miklós. Ez az élmény az egész életét meghatározta. Húszévesen alapította meg a Hungária együttest, aminek először a szülei nem örültek. A legendás zenész ritkán mesél a magánéletéről, most azonban a Mokkának beszélt felesége elvesztéséről és arról is, hogy milyen apának tartja magát.

Azt is elmondta, hogy tíz-tizenkét évvel ezelőtt úgy érezte, pszichiáter segítségét kell kérnie, hogy beszélni tudjon a gondjairól. „Ott tanultam meg igazán, hogy tényleg mindent el kell mondani és hogy milyen nehéz mindent elmondani. És azt is megtanultam, hogy ha az ember nem mond el mindent, akkor a pillanatnyi problémáján nem tudnak segíteni” – vallotta Fenyő Miklós.

Mint mondta: felesége különleges szerepet játszott az életében, ő volt a legnagyobb támasza, mégsem osztott meg vele mindent. „Száz százalékig nem bíztam meg benne, kilencvenöt százalékban igen. De kétségtelen, hogy egy jó házasságban is vannak kérdőjelek. Emberek vagyunk, nem érdemes félrebeszélni” – fogalmazott a zenész. Hozzátette: sokkal több dolgot és más természetűbb dolgokat beszélt meg a feleségével, mint akárki mással, de mindent így sem sikerült.

Felesége, Ágnes 2013-ban hunyt el hosszú betegség után, ekkor ünnepelték volna megismerkedésük ötvenedik évfordulóját. „A halála előtt egy nappal voltam bent nála, másnap már az értesítést kaptam – emlékezett vissza Fenyő, aki el tudott búcsúzni feleségétől. – Az elengedés nem megy, nagyon gyenge vagyok ebben a műfajban” – mesélte Fenyő. Ágnessel két közös gyermekük született, ma pedig már nagypapa is.

„Nem vagyok rossz apa, de olyan nagyon jó sem, mint amilyennek lefestik az ideális apát. Én egy szerető, sokat tenni, adni akaró apa vagyok, akinek ez nem mindig sikerült. Volt néhány eset, amikor egyáltalán nem sikerült” – mosolygott Fenyő.

Vékony alakja miatt bántják Weisz Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20190129-vekony-alakja-miatt-bantjak-weisz-fannit.htmlWeisz Fannit vékony testalkata miatt kritizálják a közösségi oldalon. TV + SztárokOrigoDurva álhír terjed a közösségi oldalon Pogány Juditrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190129-durva-alhir-terjed-a-kozossegi-oldalon-pogany-juditrol.htmlPogány Juditról valaki azt terjeszti a közösségi oldalon, hogy nagybeteg és az utolsó fellépésére készül. TV + Sztárok--Andy Vajna temetése zártkörű lesz: nem nyilvánosak a részletekhttp://www.life.hu/sztarok/20190129-andy-vajna-temetese-zartkoru-lesz-nem-nyilvanosak-a-reszletek.htmlAndy Vajnát csütörtökön helyezik örök nyugalomra, ennél többet azonban nem lehet tudni a producer temetéséről. Az ugyanis nem lesz sajtónyilvános. TV + Sztárok--Nevelője szerint valaki bújtatja az eltűnt színésznőt, Moldován Katalinthttp://www.life.hu/sztarok/20190129-neveloje-szerint-valaki-bujtatja-az-eltunt-szinesznot-moldovan-katalint.htmlAz eltűnt Moldován Katalin a nevelője szerint nincs egyedül: valaki biztosan bújtatja, hiszen látássérült lévén egyedül nem boldogulna. TV + SztárokOrigoKötőhártya-gyulladás miatt nem tud dolgozni Vámos Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20190128-kotohartya-gyulladas-miatt-nem-tud-dolgozni-vamos-erika.htmlVámos Erika kötőhártya-gyulladással küzd, emiatt forgatni sem tud. TV + Sztárok--Lady Gaga élőben énekelte Bradley Cooperrel a Csillag születik betétdaláthttp://www.life.hu/sztarok/20190128-lady-gaga-eloben-enekelte-bradley-cooperrel-a-csillag-szuletik-betetdalat.htmlA Csillag születik című film rajongói bizonyára nagy örömmel fogadják a videót, amelyben láthatjuk, ahogyan először énekli élőben együtt a nagy sikerű betétdalt, a Shallow-t Lady Gaga és Bradley Cooper. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.