Meglepő poszttal jelentkezett közösségi oldalán Koholák Alexa. Arról beszélt, hogyan változott meg az élete azóta, amióta megismerte férjét, Balázst. 

Az utóbbi hetekben többször adott interjút az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője, Farkas Alexa, azaz Koholák Alexa, hiszen szélhámossággal vádolták meg az általuk működtetett spirituális központot

Most pedig meglepő poszttal jelentkezett közösségi oldalán. „Amikor a fájdalmaim és magányom, függőségeim már annyira megtelepedtek rajtam, hogy szinte mozogni sem hagytak és szinte senki nem vette ezt észre az állítólag engem szerető emberek közül, rájöttem, hogy nem látnak engem” – kezdte a posztját Alexa. Hangsúlyozta: ez nem az ismerősei hibája, hanem az övé, mert engedett a társadalom elvárásainak. Most már szereti azokat, akik körülveszik, köztük férjét, Balázst. 

„Óriási megkönnyebbülés tisztán látni és érezni, kilépni a mókuskerékből, nem megalázkodni azért, hogy újra az újságok címlapján legyek. Sajnálom, ha ezzel pár embert elveszítettem, de nem bírtam tovább játszani a tökéletes 'Celeb' mosolyt, amit minden reggel magamra festettem. Most láthatjátok az igazi boldog énemet” – írta Alexa, aki arra kéri követőit, hogy fogadják el őt így is. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

( 2. rész). Amikor a fájdalmaim és magányom, függőségeim már annyira megtelepedtek rajtam, hogy szinte mozogni sem hagytak és szinte senki nem vette ezt észre az állítólag engem szerető emberek közül, rájöttem, hogy nem látnak engem. De ez nem az ő hibájuk. Csakis az enyém, mert engedtem egy olyan társadalomnak, elvárásnak és világnak, hogy irányítson ami nem is én vagyok. Mostmár tisztán látok. Szeretem a jelenlegi családom, a csodálatos férjem és a KÖZPONTUNK MINDEN TAGJÁT! Mert óriási megkönnyebbülés tisztán látni és érezni, kilépni a mókuskerékből, nem megalázkodni azért, hogy újra az újságok címlapján legyek. Sajnálom, ha ezzel pár embert elveszítettem, de nem bírtam tovább játszani a tökéletes "Celeb" mosolyt, amit minden reggel magamra festettem. Most láthatjátok az igazi boldog énemet. Szeressetek így! Én mindenkit szeretettel, tisztelettel várok. ŐSZINTÉN! ÉS IMÁDOM A PIZZÁT! ❤️ Imádom a jelenlegi életem és soha, de soha, de soha (ezt a férjem érti és Évi) nem változtatnék semmin! Megérkeztem arra a helyre, ahova Liznek kilométereket kellett utazni. Én Budakesziig jöttem, de olyan hévvel és elszántsággal és őszinte szeretettel, szerelemmel, ami meghökkentő lehet mindenkinek. Ilyen érzés felébredni és ilyen érzés az, amikor rádöbbensz, az UNIVERZUM mindig tálcán kínálja neked a lehetőségeket, neked csak élned kell vele! ÉN ÉLTEM, ÉS MILYEN JÓL TETTEM ! #köszönömhogyvelemvagytok #jólvagyunk #megyekmertvárnakaBeavatáshasználóink #ezazigazság

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés,