Emily Ratajkowski pucér melleit mutogatja az Instagramon – fotó

mell szexi pucér Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily Ratajkowski ismét villantott: ezúttal a közösségi oldalon mutatta meg pucér melleit.

Emily Ratajkowski önmagához hűen ezúttal sem vett fel túl sok ruhát. Friss fotóján félpucéran látható, kebleit semmi nem takarja. Hogy a közösségi oldal mégse törölje bevállalós képét, a mellbimbókat utólag kiretusálta.

Mint kiderült a leírásból, a szexi képet a Love Magazine számára készítették.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@thelovemagazine

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Tóth Andi reagált az eltiltási pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190205-toth-andi-reagalt-az-eltiltasi-pletykakra.htmlAz X-Faktor egykori nyertesét, Tóth Andit Szikora Robi mentorálta a show-ban. A hetekben azonban napvilágot látott az a pletyka, hogy Robit eltiltották Anditól a műsor után. Ennek kapcsán arról kérdeztük Andit, igaz-e, hogy volt mentorát valaha is eltiltották tőle.TV + SztárokOrigoKatalin hercegné is II. Erzsébet hivatalos kesztyűgyártójától vásárolhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-katalin-hercegne-is-ii-erzsebet-hivatalos-kesztyugyartojatol-vasarol.htmlÚgy tűnik, Katalin hercegné is II. Erzsébet hivatalos kesztyűgyártójától vásárol. TV + SztárokOrigoKiderült, hogy miért narancssárga Donald Trump bőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190205-kiderult-hogy-miert-narancssarga-donald-trump-bore.htmlDonald Trump érdekes, narancssárgás színe sokakat foglalkoztat, pontosabban az, hogy miért ilyen. Erre derítettek most fényt. TV + Sztárok--Volt férjéről nyilatkozott Judyhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-volt-ferjerol-nyilatkozott-judy.htmlValószínűleg nem sokan emlékeznek rá, de Judynak a jelenlegi a második férje. Az exéről nem nagyon beszél, de most kivételt tett. Elárulta, nem titkolózik, egyszerűen csak senki nem faggatta eddig a volt férjéről. TV + Sztárok--VV Reni és Csoki megegyeztek: randizgatni fognakhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-vv-reni-es-csoki-megegyeztek-randizgatni-fognak.htmlVV Reni a kamerák előtt faggatta ki Csokit, hogyan alakult az élete a kiesése után. Elsősorban arra volt kíváncsi, a fiúnak volt-e azóta valakije...TV + SztárokOrigoSzívszorító képeket posztolt Vajna Timi a temetésrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-szivszorito-kepeket-posztolt-vajna-timi-a-temetesrol.htmlVajna Timi posztolt néhány szívszorító képet Andy Vajna temetéséről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.