VV Dennis őszintén osztotta meg a nyilvánosságal a ValóVilág 7. szeriája utáni életét. Drogfüggő lett, kicsúszott a lába alól a talaj.

Nem tudta feldolgozni a luxusbörtönből való távozása után VV Dennis az ismertséget és azt sem, hogy végül nem ő nyerte a győztesnek járó milliókat.

Először a drogok enyhébb fajtájához nyúlt, majd szépen lassan csúszott lefelé.

Négy éve, amikor vége lett a VV-nek, majd kijöttem a villából, egy teljesen új világ fogadott. A hírnévvel rengeteg stressz járt, és azt is fel kellett dolgoznom, hogy nem én nyertem. Először füveztem, utána jött a kokain. Jártam fellépni közönségtalálkozókra, mindennap drogoztam. Egy év után kezdtem el azt érezni, hogy valami nem stimmel. Paranoid lettem, mindenkiben a rosszat láttam, és nagyon sok embert elmartam magam mellől, pedig ők szerettek, és csak segíteni akartak. Akkor már bárki rám nézett, az megmondta, hogy valami nem oké. Még anyukám is tudta, de abban az állapotban senki nem tudott tenni értem. Utána folyton azt hittem, beteg vagyok, rettegtem mindentől - mesélte a Blikknek Dennis. 

VV Fanni a valóságshow-ban jött össze VV Denisszel. Ezen a képen a 2015-ös Balaton Soundon ölelkeznekForrás:Life.hu

Egykori kedvese, VV Fanni meggyilkolása után kapott észbe a férfi, aki akkor döntött úgy, hogy felhagy függőségeivel. 

Egy pillanat alatt lepergett előttem az életem. Akkor gondoltam bele abba, hogy ennyi egy emberi élet, bármikor vége lehetEgy éve tiszta vagyok, sőt, fél éve még a cigit is letettem. Nagyon büszke vagyok magamra, és remélem, a történetem sokaknak mutat majd jó példát. Most, hogy teljesen kitisztult a fejem, már tudok erről az egészről beszélni. Utólag tudom, ha a villa után valaki olyan áll mellettem, aki egyengeti az utam, nem itt tartanék. Most kell megismernem igazán önmagamat. Új életet kezdtem, már nincsenek anyagi problémáim, új lakásba költöztem, és végre olyan vagyok, mint a villa előtt.