VV Dennis egykori kedvese, VV Fanni halála után jött le a drogokról

Forrás:Life.hu -
halál leszokás VV Dennis kábítószerfüggő VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Dennis őszintén osztotta meg a nyilvánosságal a ValóVilág 7. szeriája utáni életét. Drogfüggő lett, kicsúszott a lába alól a talaj.

Nem tudta feldolgozni a luxusbörtönből való távozása után VV Dennis az ismertséget és azt sem, hogy végül nem ő nyerte a győztesnek járó milliókat.

Először a drogok enyhébb fajtájához nyúlt, majd szépen lassan csúszott lefelé.

Négy éve, amikor vége lett a VV-nek, majd kijöttem a villából, egy teljesen új világ fogadott. A hírnévvel rengeteg stressz járt, és azt is fel kellett dolgoznom, hogy nem én nyertem. Először füveztem, utána jött a kokain. Jártam fellépni közönségtalálkozókra, mindennap drogoztam. Egy év után kezdtem el azt érezni, hogy valami nem stimmel. Paranoid lettem, mindenkiben a rosszat láttam, és nagyon sok embert elmartam magam mellől, pedig ők szerettek, és csak segíteni akartak. Akkor már bárki rám nézett, az megmondta, hogy valami nem oké. Még anyukám is tudta, de abban az állapotban senki nem tudott tenni értem. Utána folyton azt hittem, beteg vagyok, rettegtem mindentől - mesélte a Blikknek Dennis.

VV Fanni a valóságshow-ban jött össze VV Denisszel. Ezen a képen a 2015-ös Balaton Soundon ölelkeznek Forrás:Life.hu

Egykori kedvese, VV Fanni meggyilkolása után kapott észbe a férfi, aki akkor döntött úgy, hogy felhagy függőségeivel.

Egy pillanat alatt lepergett előttem az életem. Akkor gondoltam bele abba, hogy ennyi egy emberi élet, bármikor vége lehet

. Egy éve tiszta vagyok, sőt, fél éve még a cigit is letettem. Nagyon büszke vagyok magamra, és remélem, a történetem sokaknak mutat majd jó példát. Most, hogy teljesen kitisztult a fejem, már tudok erről az egészről beszélni. Utólag tudom, ha a villa után valaki olyan áll mellettem, aki egyengeti az utam, nem itt tartanék. Most kell megismernem igazán önmagamat. Új életet kezdtem, már nincsenek anyagi problémáim, új lakásba költöztem, és végre olyan vagyok, mint a villa előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.