Schobert Norbi szerint az olcsó, leértékelt kajától hízunk

Forrás: TV2 -
egészségtelen leértékelt áru hízás Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi elárulta, sokan azért híznak, mert megveszik az akciós, olcsó termékeket, amelyek valójában egészségtelenek.

Schobert Norbi a minap Kecskeméten tartott előadást, amely során kifejtette, akkor követjük el a legnagyobb hibát, amikor a bevásárlás alkalmával csak azért választunk bizonyos élelmiszereket, mert le vannak értékelve. Az is lehet, hogy egészségesnek tűnik az adott termék, ugyanakkor ha figyelmesen elolvasnánk az összetevőket, rájönnénk, hogy nagyon is hizlalnak.

Azért leszünk kövérek, mert van mit enni, akkora a választék, hogy nem is tudjuk, mit együnk. Azért, mert a mai élelmiszeripar az olcsó termékekre épül fel. Belenevelték az emberbe, hogy fillérekért venni, azt megenni szuper. Az első tanácsom, hogy ezt felejtse el az, aki fogyni akar! Mert mit kapunk az olcsó kajával? Szénhidrátot, mert azt lehet potom pénzből előállítani. Ez a cukor, a keményítő, a liszt. Megisszuk, mint üdítő, megesszük, mint cukros müzli, amiről azt hisszük, egészséges, bekanalazzuk, mint cukros joghurt vagy diétás fagyi, vagy futtában bekapjuk, mint pékáru. Csakis a szénhidrátból tudnak a nagyvállalatok jó pénzt csinálni, ezért sulykolják belénk, hogy azt együk. A fogyókúrázóknak viszont pont ezeket kell kerülniük” – idézi Norbi szavait a Bors.

Schobert Norbi azt ajánlja, ne vegyünk meg mindent csak azért, mert olcsó Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.