Titkokban házasodott Klapka György lánya, Sandy

Forrás: TV2 -
esküvő házasság Klapka György Klapka Sandy titkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férjhez ment Klapka György legkisebb gyermeke, Sandy.

Tavaly tavasszal jelentette be Klapka György legkisebb gyermeke, Sandy, hogy kedvese, Máté eljegyezte őt. Épp ezért lehetett sejteni, hogy hamarosan az esküvőt is megejtik, ám mindenki arra számított, hogy a pár hetedhét országra szóló lakodalmat tart. Most kiderült, hogy nem így történt: a legnagyobb titkokban mondták ki egymásnak a boldogító igent március elején.

A ceremónia olyannyira szűk körű volt, hogy még Sandy itthon élő testvérét, Dennist sem hívták meg. A Ripost úgy tudja, a menyasszony egy vörös szoknyában és fehér blúzban állt az oltár elé.

Klapka Sandy férjhez ment Forrás: TV2
Bódi Sylvi meztelenül fürdőzik - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190328-bodi-sylvi-meztelenul-furdozik.htmlBódi Sylvi nagyon érzéki fotót tett közzé Instagram-oldalán: teljesen meztelen. TV + SztárokOrigoKiderült, hogy Palácsik Lilla nem tud főznihttp://www.life.hu/sztarok/20190328-kiderult-hogy-palacsik-lilla-nem-tud-fozni.htmlKiderült, hogy Palácsik Lilla nem tud főzni. TV + SztárokOrigoTangában mutatta meg kerekded popsiját Emily Ratajkowski: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190328-tangaban-mutatta-meg-kerekded-popsijat-emily-ratajkowski.htmlEmily Ratajkowski ismét megvillantotta formás fenekét. TV + SztárokOrigoKaty Perry az asztal alá bújva zokogott, miután megkérték előtte egy lány kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20190327-katy-perry-az-asztal-ala-bujva-zokogott-miutan-elotte-kertek-meg-egy-lany-kezet.htmlLánykérésnek lehettek szemtanúi az American Idol nézői. A tehetségkutató zsűritagja, Katy Perry sírva is fakadt. TV + Sztárok--Survivor Alexandrára vetett szemet Colin Farrellhttp://www.life.hu/sztarok/20190327-survivor-alexandrara-vetett-szemet-colin-farrell.htmlA Survivor egykori játékosa, Alexandra elárulta, ő volt az egyik táncos a Dumbo című filmben. Állítólag a szépségén még Colin Farrell szeme is megakadt. TV + SztárokOrigoTóth Gabi megható szerelmi vallomást posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190327-toth-gabi-meghato-szerelmi-vallomast-posztolt.htmlTóth Gabi és Krausz Gábor egy éve alkotnak egy párt, ez alkalomból írt megható sorokat az Instagram-oldalára az énekesnő. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.