Egymillióra perli a férjét egy nő, miután megcsalta egy férfival

Forrás: Shutterstock -
pereskedés házasság szerelem nemi betegség megcsalás per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő okkal perli egymillió dollárra a férjét egy Nashville-ből származó nő. Különös módon tudta meg, hogy a férfi egy másik férfival csalja meg, és nemi betegséget is kapott tőle. 

1 óra és 28 percen át hallgatta telefonon keresztül egy Nasville-ből, Brentwoodból származó nő, ahogyan a férje megcsalja egy másik férfival. Mindezt egy szerencsétlen véletlennek köszönhetően. Négy éve éltek látszólag boldog házasságban, ám így kiderült, hogy a férfi a saját neméhez vonzódik.

Ám nem ez volt az egyetlen furcsaság. Miután a feleség megtudta, mi történt, elment, hogy kivizsgáltassa magát nemi betegségekre. Mint kiderült: genitális herpeszt kapott. Úgy döntött, nem hagyja annyiban a dolgot, most egymillió dollárra perli egykori szerelmét - írja a Foxsanantonio.com.

1 milliót követel férjétől a megcsalt nő Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.