Oláh Gergő a Facebook-oldalán nyilvánított véleményt azokról a felkapott zenészekről, akik szerinte erkölcstelenséget közvetítenek a fiataloknak. 

Oláh Gergő tőle szokatlan módon kinyilvánította őszinte véleményét azokról a felkapott hazai zenészekről, akik szerinte nem a megfelelő értéket közvetítik. „Tudjátok én és sokan mások is, pont ezekért a srácokért, fiatalokért próbálok, próbálunk küzdeni, akiket azok az előadók érnek el leginkább, akik a trágárságot, erkölcstelenséget, szennyet, mocskot öntik a tizenéves generáció nyakába..." – írta Gergő rögtön az után, hogy kifejezte, mennyire dühíti őt ez a helyzet.

Oláh Gergő kiakadtFotó: Mudra László - Origo

A csontomig hatolva dühít és háborítja a lelkemet, elszomorít ez az egész jelenség, ami tudom, volt, van és lesz....  Nem magam miatt... Nem azért mert az erkölcstelenséget, trágárságot többen nézik, vagy több fellépésük van azoknak az előadóknak.... Egyáltalán nincs ez bennem, egy fikarcnyit sem... Én elégedett vagyok az utammal, amin járok... – írta az énekes, aki a saját gyermekeit is félti, de még jobban a hátrányos helyzetű fiatalokat. – A menőséget, rajságot, vagányságot kergetik és azt gondolják, hogy azt a YouTube-on találják meg, azoktól az előadóktól, akik a »legfelkapottabbak«... És azt gondolják az a menő és a raj, amiről ők szövegelnek, mert nekik otthon nincs meg a megfelelő útmutatás...  Tudom, hogy ez így van, 15 hátrányos helyzetű középiskolába mentem el tavaly és beszélgettem velük és érdeklődtem ezek után a srácok után és olyan életekkel találkoztam, hogy a szívem belefájdult....!!!!!! 4 gyermekem van, a kislányom és a fiam, nemsokára tinédzser lesz... A Feleségemmel próbálunk átadni, tiszta értékrendet és erkölcsös életet mutatni nekik... De nem tudom, és nem akarom kalitkába zárni a gyerekeimet... Ezért konkrétan fel kell készítenem őket ezekre a mocskosságokra – írta még Gergő. – Számomra felelőtlenül használják és szégyenítik meg az ilyen szövegek, előadók, azt a csodát, amit zenének hívnak...!" – tette hozzá az énekes.