Csodás szerelmes fotók készültek Szinetár Dóráról és Makranczi Zalánról

fotó házasság Makranczi Zalán szerelem Szinetár Dóra
Szinetár Dóra színésznő nagyon aktív a közösségi oldalán. Gyakran enged bepillantást mindennapjaiba. Most megmutatta, hogy róla és a férjéről, Makranczi Zalánról csodás képek készültek. 

Úgy tűnik, hatalmas az összhang Szinetár Dóra és férje, Makranczi Zalán között. Négy évvel ezelőtt kötöttek házasságot, azóta pedig egy közös gyermekük is született. A kis Benjámin 2017-ben jött a világra.

Most a színésznőről és férjéről készült egy fotósorozat, amelyen látszik, mennyire szeretik egymást, és mennyire élvezik egymást közelségét. Gyönyörű fotók lettek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#szeretemfotók #szerelemfotók #meglepetesmagazin #szerelmem #férjem #fotorozsaerika

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés,

Damu Roland visszatérhet a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20190412-damu-roland-visszaterhet-a-szinpadra.htmlÚgy tűnik, Damu Roland hamarosan visszatér a színpadra. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg bomba alakját Iszak Eszti – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-bikiniben-mutatta-meg-bomba-alakjat-iszak-eszti.htmlIszak Eszti egy bikinis fotóval nosztalgiázik. TV + Sztárok--Elfogadta a pénzbírságot Kökény Attila: részletekben fizeti ki az egymillióthttp://www.life.hu/sztarok/20190412-elfogadta-a-penzbirsagot-kokeny-attila-reszletekben-fizeti-ki-az-egymilliot.htmlKökény Attila elfogadta a pénzbüntetést, amit nemrég kiszabott rá a bíróság. Részletekben kell fizetnie, így megússza a szabadságvesztést a vesztegetéssel vádolt énekes. TV + SztárokOrigoIsmert autómárka nagykövete lett Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20190412-ismert-automarka-nagykovete-lett-weisz-fanni.htmlHatalmas megtiszteltetés érte Weisz Fannit: az egyik népszerű autómárka nagykövete lett. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia megmutatta, hogyan nézett ki 26 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20190412-liptai-claudia-megmutatta-hogyan-nezett-ki-26-evvel-ezelott.htmlEgy 26 éves fotóval rukkolt elő a közösségi oldalán Liptai Claudia. Ekkor a Grease musicalben szerepelt, rengeteget változott a színésznő. TV + SztárokOrigoHajdú Péter kedvese, Alföldy Anna megosztotta első közös fotójukathttp://www.life.hu/sztarok/20190412-hajdu-peter-kedvese-alfoldy-anna-megosztotta-elso-kozos-fotojukat.htmlBimbózik a szerelem Hajdú Péter és kedvese, Alföldy Anna között. A fiatal modell eddig még nem töltött fel képet a közösségi oldalára kettejükről, ám most ez megváltozott. Így köszöntötte születésnapja alkalmából Hajdú Pétert. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.