Reggeli (tévéműsor) X-Faktor szülés család munka Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Januárban hozta világra első gyermekét Kiss Ramóna. Most úgy döntött, hogy visszatér a képernyőre, újra dolgozni kezd. Azt is elárulta, hol láthatják majd a nézők. 

Kiss Ramóna januárban hozta világra első gyermekét, az édesanya máris bomba formában van.

"Szerencsés vagyok, anyukámtól jó géneket örököltem. Amikor hazajöttem a kórházból, az volt a fontos, hogy a kisfiam mindent megkapjon, amire szüksége van, így nem diétázom. Amit megkívánok, megeszem, de természetesen kerülve azokat az ételeket, amelyek hasfájást okozhatnak Noénak" – mesélte a Blikknek Kiss Ramóna.

Kiss Ramóna visszatér a képernyőre Forrás: Instagram/ Kiss Ramóna

Azt is bejelentette, hogy a képernyőre is visszatér, az X-Faktorban és a Reggeli című műsorban láthatják majd a nézők. Más projekteken egyelőre nem dolgozik.

"A pici miatt fontos volt, hogy csak olyasmit vállalok, ami rövid időre von el tőle. Most csak a képernyőre térek vissza, a többi munka majd csak ősszel kerül terítékre" – fogalmazott az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.