Tatár Csilla és Kárász Róbert 5 éve nem találkoztak, miután nem a legjobb viszonyban váltak el egymástól. Most azonban kibékültek.

Tatár Csilla és Kárász Róbert a TV2 műsorvezetőiként nem jöttek ki jól egymással, folyamatos csipkelődés jellemezte a kapcsolatukat, de igazán akkor lett rossz a viszonyuk, amikor Robi a magánéletéről faggatta az akkor éppen válófélben lévő Csillát. Ezután öt évig nem is találkozott a két műsorvezető, de nemrég kibékültek. Csilla elárulta, hogyan zajlott a találkozás.

Tatár Csilla elárulta, milyen volt a találkozása Kárász RóberttelForrás: Instagram/Tatár Csilla

"Őszintén mondom, nagyon jó volt újra látni Robit. De szerintem el kellett telnie ennyi időnek ahhoz, hogy jót beszélgessünk. Azért mindent nem sikerült megbeszélni,  ezért abban maradtunk, hogy a közeljövőben beülünk majd egy kávéra" – mondta a Ripostnak Csilla, majd azt is elárulta, hogyan zajlott a találkozás. "Örültem, hogy újra látom. Mentem felé, mosolyogtam, ő is mosolygott. Megkérdeztem tőle: na, most mit csináljunk? Adjunk puszit, vagy megöleljük egymást? – Öleljük meg egymást! – vágta rá kedvesen Robi. Szóval megöleltük egymást. Hosszú idő telt el az összeveszésünk óta.  Akkor én egy nagyon rossz időszakon mentem keresztül, és ő sem volt szerintem túl jó formában. Így alakult. A közös munka során konfliktust konfliktusra halmoztunk, és egyszer csak robbant.  Ilyen ez a popszakma. Mi alapvetően kedveltük egymást, amikor együtt dolgoztunk, aztán kapott egy kis gellert a kapcsolat, és csúnya vége lett. De sok minden változott azóta mindkettőnk életében, más emberek lettünk. Mindketten abszolút nyitottak voltunk arra, hogy megbeszéljük a problémákat. Megöleltük egymást, és barátsággal váltunk el" – árulta el a műsorvezető.