Ripli Zsuzsi újra megszabadul ruháitól a kamerák előtt

Forrás: RTL Klub -
modellkedés Ripli Zsuzsi bikini A mi kis falunk ruhák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban már volt rá példa, hogy Ripli Zsuzsi szinte minden ruháját ledobta azért, hogy A mi kis falunk című sorozatban az általa megformált karakter elcsábítsa a papot. Most újra láthatják a nézők tökéletes idomait.

A színészet mellett a mai napig vállal modellmunkákat Ripli Zsuzsi, aki A mi kis falunk című sorozatban korábban már a kebleit is megvillantotta.

Most újra megmutatja, milyen tehetségesen tud pózolni a kameráknak, ugyanis az általa megformált Dorka a modellkedésbe is belekóstol. „Nem akarok túl sok részletet elárulni, de Dorka kipróbálja magát a modellszakmában, és ki más állhatna a kamera másik oldalán, mint Pajkaszeg közkedvelt papja” – mesélte a Blikknek a színésznő, aki szerepe szerint arra törekszik, hogy elcsábítsa a népszerű papot.

Örült, hogy a sorozatban is előtérbe került kicsit modell énje. „Érdekes, hogy mennyire megmaradnak a mozdulatok, a testünk emlékszik mindenre” – fogalmazott Ripli Zsuzsi.

Ripli Zsuzsi megmutatja formás alakját a sorozatban Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.