Árpa Attila egy nála 19 évvel fiatalabb színésznőben találta meg élete párját: most először nyilatkoztak a kapcsolatukról.

Árpa Attila és a 19 évvel fiatalabb színésznő útjai többször keresztezték egymást az elmúlt években, de akkor még nem alakulhatott ki köztük szerelem, ugyanis vagy egyiküknek, vagy a másikuknak, vagy éppen mindkettőjüknek párkapcsolata volt éppen.

Árpa Attila megmutatta szerelmétFotó: Polyák Attila - Origo

A munkájuk során ismerkedtek meg, szorosabban egy reklámforgatás alatt, de Attila akkor is kapcsolatban volt. Alexandra azonban mély benyomást tett rá a munka alatt, ugyanis a színész-producer kislányával is nagyon jól kijött. 
„Amirával egyszer elutaztunk Németországba, de a külföldi kiruccanás alatt dolgoznom is kellett. Még itthon, az út előtt sokat gondolkodtam, kit kérjek meg arra, hogy kísérjen el minket és bébiszitterkedjen, míg én távol vagyok. Talán furcsa, de nem az akkori barátnőm mellett döntöttem, hanem Alexandrának szóltam, tartson velünk. A volt kedvesem ugyanis nem értett a gyerekekhez, és ha őszinte akarok lenni, hozzám sem..."  – mondta a Best Magazinnak a színész. Egyre több időt töltöttek együtt, és barátságuk egy éve szerelemmé vált. Együtt élnek, és tervezik a közös jövőjüket. Olykor szóba kerül köztünk a babavállalás,  de a legtöbbször csak viccelődünk vele, elvégre még mindketten a munkánkra koncentrálunk. Bár úgy vagyok vele, ha jön a baba, az mindent átértékel bennem, és az anyaság kerül az első helyre" – mondta Alexandra, aki nagyon félt attól, hogyan reagál majd a nyilvánosság és a szülei a párjára, de szerencsére minden jól alakult. Az Attiláért rajongó nők sem zavarják.  Számomra ő az ország legjobb pasija, és nem zavar, hogy sorban állnak érte a nők"  – mondta a színésznő.