Ügyvédje szerint erre számíthat az emberrablással vádol Aurelio

vádirat Aurelio tárgyalás ügyvéd per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aurelio ügyvédje a tévékamerák előtt beszélt arról, mire számíthat az emberrablással vádolt védence.

A héten elkezdődött Aurelio emberrablási pere. Fordulatokban nem volt hiány a tárgyaláson, ugyanis a harmadrendű vádlott teljesen szembement a korábbi vallomásaival, és az egykori valóságshow-sztár ellen vallott. A TV2 most meghívta stúdiójába Aurelio ügyvédjét, dr. Pokker Zoltánt, aki elárulta, a tárgyaláson a sértett is egészen új vallomással állt elő. A szakember beszélt továbbá arról is, mire számíthat a védence.

Gyakorlatilag teljesen szembement a korábbi vallásaival, és ez a nyilatkozata majdnem hogy összefésülhető volt az ügyészség által megszerkesztett vádirati tényállással. (...) A sértettnek a meghallgatására is sor került ezen a napon, és a sértett is teljesen ellentmondó nyilatkozatott tett a korábbi vallomásaival... Hosszú tárgyalási napoknak nézünk elébe, kemény ügyvédi munka lesz... A legjobb, amire számíthatnék, és a jogszabály ad rá lehetőséget, ha a vád szerinti bűncselekményt a bíróság nem látja megállapíthatónak, akkor őt fel kell menteni. A legrosszabb esetben, ha megállapítják a bűnösségét, büntetőjogi felelősségét, akkor büntetést kell vele szemben kiszabni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.