Dunai hajóbaleset: megtalálták a Hableány magyar kapitányának holttestét

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Viking Sigyn halál Hableány holttest kapitány Dunai hajóbaleset tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hableány kiemelésekor talált négy holttest közül hármat azonosítottak – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerda reggel a Police.hu oldalon.

Ahogy mi is megírtuk: kedden kiemelték a Hableány turistahajó roncsát a Duna mélyéről. A május 29-ei dunai hajóbaleset kedden, a Hableány kiemelésekor megtalált négy áldozata közül két dél-koreai nőt és a hajó magyar kapitányát már azonosították, a negyedik (egy gyermek) azonosítása még tart – írja a Police.hu alapján az MTI.

A kutatásban részt vevők megduplázott létszámmal, a Duna teljes déli szakaszán továbbra is keresik a még hiányzó négy dél-koreai utast.

Kiemelték a Hableányt a hullámsírból Fotó: Polyák Attila - Origo
Dunai hajóbaleset: zárt helyiségben vizsgálják tovább a Hableánythttp://www.life.hu/news/20190612-dunai-hajobaleset-zart-helyisegben-vizsgaljak-tovabb-a-hableanyt.htmlZárt helyiségben vizsgálják tovább a Hableány turistahajó roncsát. NewsOrigoIdőjárás: életbe lépett a harmadfokú hőségriasztáshttp://www.life.hu/news/20190612-idojaras-eletbe-lepett-a-harmadfoku-hosegriasztas.htmlÉrvénybe lépett a legmagasabb szintű, harmadfokú hőségriasztás. News--Dunai hajóbaleset: kisgyermekét ölelve találtak rá egy koreai édesanyára az elsüllyedt Hableányonhttp://www.life.hu/news/20190612-dunai-hajobaleset-kisgyermeket-olelve-talaltak-ra-egy-koreai-edesanyara-az-elsullyedt-hableanyon.htmlSokkoló jelenetnek lehettek szemtanúi a Hableány nevű hajó kiemelése után a hatóság emberei: egy édesanya holttestét találták meg, aki gyermekét szorosan ölelte magához. NewsOrigoRejtélyes lényt rögzített a ház biztonsági kamerája – Videóhttp://www.life.hu/news/20190611-rejtelyes-lenyt-rogzitett-a-haz-biztonsagi-kameraja.htmlKülönös lény tűnt fel egy ház biztonsági kamerájának felvételén. NewsOrigoDunai hajóbaleset: távcsővel, kisszékkel vonultak ki a Hableány mentéséhez az emberekhttp://www.life.hu/news/20190611-dunai-hajobaleset-tavcsovel-kisszekkel-vonultak-ki-a-hableany-mentesehez-az-emberek.htmlNagyjából 200 ember gyűlt össze ma délelőtt a Margit híd környékén, hogy a saját szemével nézze, hogyan emelik ki a Dunából a Hableány hajó roncsát. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoIdőjárás: Németh Lajos másodfokú hőségriasztást ígér a hétvégérehttp://www.life.hu/news/20190611-idojaras-nemeth-lajos-masodfoku-hosegriasztast-iger-hetvegere.htmlMeleged van? Akkor jobb, ha felkészülsz, a hétvégére ugyanis fokozódik a hőség. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.