Liptai Claudia megható sorokkal köszöntötte férjét születésnapján

köszöntés Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Claudia megható sorokkal köszöntötte születésnapján férjét, Pataki Ádámot: megköszönte a csodás életet. 

Liptai Claudia férjét, Pataki Ádámot köszöntötte születésnapja alkalmából közösségi oldalán. Nagyon megható sorokkal üdvözölte férjét: megköszönte neki a csodás életet.

Liptai Claudia nagyon boldog férje mellett Forrás: Liptai Claudia - Instagram

Ha rád gondolok, mindig a csodás szó jut eszembe. Csodás találkozás, csodás összetartozás, csodás gyermek, csodás ember, csodás férj, csodás társ. És egy olyan csodás élet, amiről kislány koromban azt hittem csak a francia filmekben van. Csodás szerelmem Boldog születésnapot” – írta Claudia.

Jáksó László megható szavai a Szomszédok atyjáról, Horváth Ádámrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-jakso-laszlo-meghato-szavai-a-szomszedok-atyjarol-horvath-adamrol.htmlHorváth Ádám rendezőt kedden temették el, sok barát kísérte őt utolsó útjára. Ott volt Jáksó László is, aki megható szavakkal emlékezett meg a Szomszédok atyjáról. TV + Sztárok--Hosszú Katinka és Gelencsér Máté távkapcsolatban élnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190717-hosszu-katinka-es-gelencser-mate-tavkapcsolatban-elnek.htmlHosszú Katinka és Gelencsér Máté kapcsolatára egy hónapja derült fény, és egyre többet tudunk meg a viszonyukról. TV + Sztárok--Friss fotó készült Hódi Pameláról: olyan, mintha domborodna a pocakjahttp://www.life.hu/sztarok/20190716-friss-foto-keszult-hodi-pamelarol-olyan-mintha-domborodna-pocakja.htmlFriss fotóján úgy tűnik, mintha domborodna Hódi Pamela pocakja. TV + SztárokOrigoVV Mici sportmelltartóban mutatta meg magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190716-vv-mici-sportmelltartoban-mutatta-meg-magat.htmlVV Mici egy szexi fotóval dobta fel rajongói napját. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien a közösségi oldalán fakadt kihttp://www.life.hu/sztarok/20190716-vasvari-vivien-a-kozossegi-oldalan-fakadt-ki.htmlVasvári Vivien egy hosszabb bejegyzésben ecsetelte a közösségi oldalán, mennyire elege van az irigységből és a rosszindulatból. TV + SztárokOrigoHíres sminkes vette kezelésbe Liptai Claudiát – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190716-hires-sminkes-vette-kezelesbe-liptai-claudiat.htmlLiptai Claudiát a híres sminkes, Anthony Chasset sminkelte ki a minap. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.