Meghan Markle hisztirohamot kapott a fotósok előtt

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas -
paparazzi hiszti Meghan Markle Meghan hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle két éve a fotósok és újságírók elsőszámú célpontja. Úgy tűnik, betelt nála a pohár és többé nem tűri a sajtó jelenlétét maga körül.

Mióta megszületett a kis Archie, Meghan hercegné sokkal visszavonultabban kezeli magánéletét mint előtte. Nem tűri a fotósok és a sajtó képviselőinek hadát maga körül, amire a bizonyíték a wimbledoni tenisztorna, ahová Serena Williams-et ment megnézni.

Meghan farmerben és pólóban érkezett az eseményre, így a királyi páholyba nem engedték be, ugyanis az öltözködési szabályokat nagyon szigorúan veszik ilyen eseményeken. Így a hercegnének a sportolóknak fenntartott helyen kellett néznie a mérkőzést. Ezen kiakadt valamint megtiltotta, hogy bárki fotót készítsen róla.

Meghan hercegné Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Meghan egy fényképet készítőre ráküldte a testőreit, hogy törölje ki a róla készített képet, ugyanis civilként van jelen a meccsen és nem közszereplőként. Ez a viselkedése sok közismert embernek szúrt szemet, akik el is mondták véleményüket a Daily Mailnek.

Az egykori teniszcsillag, Sally Jones például megrázónak titulálta Meghan viselkedését, aki szerinte úgy tette-vette magát ülőhelyén, akár egy beképzelt sztárocska és nem úgy, mint egy hercegné.

Ezt te sem gondolnád: erről beszélgetett Beyoncé és Meghan hercegné

Az oroszlánkirály című film premierjén futott össze Harry herceg és Meghan hercegné Jay-Z-vel és Beyoncéval. Már azt is tudni lehet, hogy miről beszélgettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.