Meghan Markle két éve a fotósok és újságírók elsőszámú célpontja. Úgy tűnik, betelt nála a pohár és többé nem tűri a sajtó jelenlétét maga körül.

Mióta megszületett a kis Archie, Meghan hercegné sokkal visszavonultabban kezeli magánéletét mint előtte. Nem tűri a fotósok és a sajtó képviselőinek hadát maga körül, amire a bizonyíték a wimbledoni tenisztorna, ahová Serena Williams-et ment megnézni. 

Meghan farmerben és pólóban érkezett az eseményre, így a királyi páholyba nem engedték be, ugyanis az öltözködési szabályokat nagyon szigorúan veszik ilyen eseményeken. Így a hercegnének a sportolóknak fenntartott helyen kellett néznie a mérkőzést. Ezen kiakadt valamint megtiltotta, hogy bárki fotót készítsen róla.

Meghan hercegnéForrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Meghan egy fényképet készítőre ráküldte a testőreit, hogy törölje ki a róla készített képet, ugyanis civilként van jelen a meccsen és nem közszereplőként. Ez a viselkedése sok közismert embernek szúrt szemet, akik el is mondták véleményüket a Daily Mailnek.

Az egykori teniszcsillag, Sally Jones például megrázónak titulálta Meghan viselkedését, aki szerinte úgy tette-vette magát ülőhelyén, akár egy beképzelt sztárocska és nem úgy, mint egy hercegné.

Ezt te sem gondolnád: erről beszélgetett Beyoncé és Meghan hercegné

Az oroszlánkirály című film premierjén futott össze Harry herceg és Meghan hercegné Jay-Z-vel és Beyoncéval. Már azt is tudni lehet, hogy miről beszélgettek.