Csobot Adél nagyon vékony lett: aggódnak érte a rajongók

vékony Csobot Adél fogyás sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adélért aggódnak a rajongók: a sztáranyuka nagyon soványnak tűnik egy friss fotóján.

Nemrég még arról írtunk, mennyire jól néz ki két gyerek után bikiniben Csobot Adél, a rajongók most viszont elkezdtek nagyon aggódni kedvencükért: az énekesnő friss fotóján szinte csont és bőr.

Egy farmersortban mutatta meg magát, és a lábain különösen látszik, mennyire vékony.

Kapott is szép számmal aggódó hozzászólást, volt, aki meg is kérdezte tőle, nem beteg-e véletlenül.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#hello

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés,

Dobó Kata szexi kisvideót mutatott a rajongóinakhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-dobo-kata-szexi-kisvideot-mutatott-rajongoinak.htmlCsodás alakot villantott Dobó Kata. A színésznő egy fürdőruhás kisvideót tett közzé a közösségi oldalán. TV + Sztárok--Kenderesi Tamás kifizetné a bírságot, hogy hazajöhessenhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-kenderesi-tamas-kifizetne-a-birsagot-hogy-hazajohessen.htmlKenderesi Tamást szexuális zaklatással vádolják: rácsapott egy koreai táncoslány fenekére. A sportoló nem hagyhatja el Dél-Koreát, de a hírek szerint mindent megtenne azért, hogy hazajöhessen.TV + Sztárok--Kourtney Kardashiant bikiniben fotózták, íme retusálás nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-kourtney-kardashiant-bikiniben-fotoztak-ime-retusalas-nekul.htmlA Kardashian család tagjai bevételük jelentős részét a közösségi médiának köszönhetik. Az oda feltöltött fotókon mindig tökéletesnek látjuk őket, ám most Kourtney-ről retusálás nélküli lesifotók készültek bikiniben. TV + Sztárok--James Dean összetört autójáról készült, eddig soha nem látott fotókat árvereznek elhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-james-dean-osszetort-autojarol-keszult-eddig-soha-nem-latott-fotokat-arvereznek-el.htmlAkár 20 ezer dollárért is elkelhetnek azok a fotók, amelyek James Dean halálos autóbalesetéről készültek. Ezeket a képeket használták volna fel a bírósági tárgyalás során. TV + Sztárok--Így festett jó pár éve Erdélyi Mónika – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190728-igy-festett-jopar-eve-erdelyi-monika.htmlLomtalanításkor talált rá Erdélyi Mónika egy róla készült felvételre, amit meg is osztott az Instagramon. TV + SztárokOrigoSzexuális zaklatással vádolják Kenderesi Tamás úszót: nem hagyhatja el Dél-Koreáthttp://www.life.hu/sztarok/20190728-szexualis-zaklatassal-vadoljak-kenderesi-tamas-uszot-nem-hagyhatja-el-del-koreat.htmlKenderesi Tamást szexuális zaklatással vádolják, ami miatt nem hagyhatja el Dél-Koreát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.