38 éves korában elhunyt a népszerű youtuber, Grant Thompson

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
youtuber YouTube halál gyász siklóernyő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Siklóernyőzés közben elhunyt a népszerű youtuber, Grant Thompson.

38 éves korában elhunyt Grant Thompson youtuber – számolt be róla a TMZ. A férfi a „The King of Random" csatornájával vált ismertté korábban. A portál azt írja, siklóernyőzés közben zuhant le a Utah állambeli Sand Hollow State Parkban.

Csatornájára halála után nem sokkal felkerült egy videó, amelyben tájékoztatták a történtekről a követőket.

Megrendültünk Grant Thompson tragikus halálhírén. Kedves, szenvedélyes és kíváncsi személyiség volt. Együttérzésünket szeretnénk kifejezni a családnak."

38 éves korában hunyt el a youtuber Forrás: http://drpatrickomalley.com
Kis mellei miatt bántják Dér Henithttp://www.life.hu/sztarok/20190731-kis-mellei-miatt-bantjak-der-henit.htmlDér Heni elárulta, sokat bántják a kis mellei miatt, ő azonban nem hajlandó kés alá feküdni, elégedett magával. TV + SztárokOrigoÉjjel-nappal ápoló vigyáz Törőcsik Marirahttp://www.life.hu/sztarok/20190731-ejjel-nappal-apolo-vigyaz-torocsik-marira.htmlNagyon megviseli a szélsőséges időjárás Törőcsik Marit. TV + SztárokOrigoVajna Timi elárulta: a patológián is meg akarták lopni elhunyt férjét - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190731-vajna-timi-elarulta-a-patologian-is-meg-akartak-lopni-elhunyt-ferjet-video.htmlVajna Timi a Tények Plusz műsorában a többi között arról mesélt Gönczi Gábornak, hogy a férje mellett rengeteg rossz ember volt, akik meglopták őt. Még a patológián is ellopták a cipőjét és az övét. TV + SztárokOrigoLuxusjachton fotózták Cicciolináthttp://www.life.hu/sztarok/20190731-luxusyachton-fotoztak-cicciolinat.htmlCicciolina anyagi gondjai ellenére is luxusjachton pihen. TV + Sztárok--Hangmérnökével csókolózva kapták lencsevégre Lady Gagáthttp://www.life.hu/sztarok/20190731-hangmernokevel-csokolozva-kaptak-lencsevegre-lady-gagat.htmlÚgy tűnik, Lady Gagának új pasija van, az énekesnőt ugyanis egy férfival látták csókolózni. TV + Sztárok--Sós Csaba nyilatkozott Kenderesi Tamás ügyének következményeiről – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190730-sos-csaba-nyilatkozott-kenderesi-tamas-ugyenek-kovetkezmenyeirol.htmlNéhány napja bombaként robbant a hír, hogy az olimpiai bronzérmes úszót, Kenderesi Tamást szexuális zaklatással vádolják. A Life.hu-nak az úszók szövetségi kapitánya, Sós Csaba adott interjút a lehetséges következményekről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.