Besenyei Péter megmenekült a haláltól, de a barátait elveszítette

Forrás: Redlemon.hu -
halál Besenyei Péter repülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Besenyei Péter élete a repülés, de majdnem ez lett a veszte is. 

Besenyei Péter sosem fogja elfelejteni azt a napot, amikor kis híján meghalt. 1982 májusában ha ő is elrepül Dunakeszire, a barátaival együtt belecsapódik a Hármashatár-hegybe.

Besenyei Péter majdnem meghalt Forrás: Redlemon.hu

a balesetben mindenki életét vesztette.

Borsnak

Köllő Babett kiakadt, mert megvádolták, hogy csak a pénze miatt van együtt a férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-kollo-babett-kiakadt-mert-megvadoltak-hogy-csak-a-penze-miatt-van-egyutt-a-ferjevel.htmlEgy YouTube csatorna megvádolta Köllő Babettel azzal, hogy csak a pénze miatt van a férjével. TV + Sztárok--Lilu megmutatta magát fürdőruhában - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-lilu-megmutatta-magat-furdoruhaban.htmlLilu a medencéből köszönt be rajongóinak Instagram-oldalán: így néz ki fürdőruhában. TV + SztárokOrigoRészegen sminkeli magát Kylie Jenner és Khloe Kardashian egy YouTube-videónhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-reszegen-sminkeli-magat-kylie-jenner-es-khloe-kardashian-egy-youtube-videon.htmlRészegen sminkelte magát Klie Jenner és Khloe Kardashian. TV + Sztárok--Egyéves házassági évfordulóját ünnepli Kóbor János és feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20190810-egyeves-hazassagi-evfordulojat-unnepli-kobor-janos-es-felesege.htmlEgy éve házasodott össze feleségével, Zsókával Kóbor János. TV + Sztárok--Ennyit változott az 59 esztendős Antonio Banderas az elmúlt évekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-ennyit-valtozott-az-59-esztendos-antonio-banderas-az-elmult-evekben.html59 éves lett Hollywood szívtiprója, Antonio Banderas. TV + Sztárok--Bódi Sylvi elárulta, hogy meztelenül alszikhttp://www.life.hu/sztarok/20190810-bodi-sylvi-elarulta-hogy-meztelenul-alszik.htmlBódi Sylvi közösségi oldalán árult el néhány titkot magáról, például azt, mi az, amit meztelenül szokott csinálni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.