Férfiruhában is szexi Debreczeni Zita – Fotó

Forrás: Debreczeni Zita -
fotó öltöny Debreczeni Zita férfi ruházat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zita ezúttal ismét modellként állt a kamerák elé. Egy igen különleges fotósorozat készült a fotósról.

Bár Debreczeni Zita jó ideje feladta a modellkedést és fotográfusként keresi a kenyerét, néha azonban szívesen elfogad egy-egy felkérést. Ezúttal egy számára nagyon kedves fotósorozat készült róla, ugyanis férfiruhában kellett a kamera előtt pózolnia. Zitáról köztudott, hogy imádja a laza, férfias holmikat, sokszor előfordul, hogy a férfiosztályon vásárol magának farmert, inget, zakót.

„Már korábban is mondtam nektek, hogy imádom a férfiruhákat és előszeretettel hordom is őket!”

– írta fotója mellé Zita.

Régi vágya vált valóra Debreczeni Zitának: nagyon boldog


Debreczeni Zita örömmel újságolta követőinek, hogy végre egy régi vágya teljesült: saját veteményese lett.

Hibák, amiket takarításkor elkövethetszhttp://www.life.hu/otthon/20190815-hibak-amiket-takaritaskor-elkovethetsz.htmlTalán nem is gondolnád, milyen könnyű hibákat elkövetni a takarítás közben. Eláruljuk, mire gondolunk pontosan! OtthonOrigoÍgy lesz újra friss és ropogós a szikkadt kenyérhttp://www.life.hu/otthon/20190815-igy-lesz-ujra-friss-es-ropogos-a-szikkadt-kenyer.htmlLétezik egy egyszerű módszer arra, hogyan varázsolhatsz a szikkadt kenyérből újra finom ropogósat. Otthon--Vécézési szokásainkra derült fényhttp://www.life.hu/otthon/20190814-vecezesi-szokasainkra-derult-feny.htmlVécéhasználati szokásainkra derült fény nemrég. OtthonOrigoÉpítészeti katasztrófák: vicces és rémisztő fotókhttp://www.life.hu/otthon/20190813-epiteszei-katasztrofak-vicces-es-remiszto-fotok.htmlCikkünkben igazi építészeti katasztrófákat gyűjtöttünk össze. Viccesek, mégis rémisztőek. OtthonOrigoDonatella Versace gondolt egyet, és vett egy 50 szobás nyaralót Olaszországbanhttp://www.life.hu/otthon/20190808-donatella-versace-gondolt-egyet-es-vett-egy-nyaralot-villat-olaszorszagban.htmlDonatella Versace ízléséről lehetne vitatkozni – elég csak a plasztikai műtéteire gondolnunk –, de egy biztos, a luxushoz nagyon ért. Nem is csodálkozhatunk hát, hogy Észak-Olaszországban nem egy aprócska, hangulatos nyaralót vett, hanem egy 50 szobás villát. OtthonOrigoA legszuperebb függőszékek beltéri és kültéri pihenésrehttp://www.life.hu/otthon/20190806-a-legszuperebb-fuggoszekek-belteri-es-kulteri-pihenesre.htmlA függőszékeknek és -foteleknek nem csupán a kertben van helyük. A nappali csodás kiegészítőiként is remekül funkcionálnak, főként, mivel sokféle változatban kaphatók. De mégis miért érdemes beszerezned egyet? Eláruljuk. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.