Így lesz újra friss és ropogós a szikkadt kenyér

Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Keny%C3%A9r#/media/File:Kenyer_3_kgos_kemenceben_sult.jpg -
konyhai trükkök trükk kenyér sütő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Létezik egy egyszerű módszer arra, hogyan varázsolhatsz a szikkadt kenyérből újra finom ropogósat.

Ha megszikkad a pár nappal ezelőtt vett kenyered, ne dobd ki! Létezik egy egyszerű módszer, amellyel újra friss ropogóssá varázsolhatod.

A Daily Mail azt írja, csupán a sütőt kell előmelegíteni 150 fokra, közben pedig a kenyeret egy pillanatra megmártani a vízben a csap alatt. Ezt követően a nedves kenyér mehet be a sütőbe 10–12 percre.

Ha kivesszük a sütőből, szinte olyan lesz, mintha akkor vásároltuk volna.

Így lesz újra friss a kenyér Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Keny%C3%A9r#/media/File:Kenyer_3_kgos_kemenceben_sult.jpg
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.