Varga Iza imádja a korát, nem cserélne a húszévesekkel

Forrás: Polyak Attila -
Varga Izabella Barátok közt 40 év felett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Iza most van igazán formában: elmondása szerint imádja az életkorát, nem cserélne egyetlen húszévessel sem.

Varga Iza már túl van a negyedik X-en, életkorából azonban éveket is letagadhatna. Ma is elképesztő formában van, nagyon csinos és fiatalosan öltözködik. Az Instagramon is igen aktívan jelen van, így a rajongók ott is figyelemmel követhetik mindennapjait.

A színésznő elárulta, a magánéletében folyton keresi a megújulást, és sokkal lazább, mint az általa alakított karakter a Barátok köztben.

Sokan azt gondolják, hogy negyven fölött megáll az élet. Nem mernek vagy nem akarnak olyan ruhákat felvenni, mint korábban, a szaggatott nadrág, a miniszoknya vagy a mélyebben dekoltált felső már tabu. Pedig ez baromság. A 'mi korunkban' is lehet egy nő szexi, csak merjük megmutatni és vállalni magunkat, hisz a negyedik X fölött még javában felfelé ível az életünk. Én személy szerint egyik húszévessel sem cserélnék, mert fantasztikus dolog 46 évesnek lenni” – nyilatkozta a Borsnak.

Varga Iza bomba formában van Forrás: Polyak Attila
Eljegyezték a Jóban Rosszban sztárját, Nagy Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20190828-eljegyeztek-a-joban-rosszban-sztarjat-nagy-katat.htmlEljegyezték a Jóban Rosszban sztárját, Nagy Katát. TV + SztárokOrigoJudy úgy véli, a Groovehouse másik tagja, Zsolt máig nem dolgozta fel autóbalesetükethttp://www.life.hu/sztarok/20190828-judy-ugy-veli-a-groovehouse-masik-tagja-zsolt-maig-nem-dolgozta-fel-autobalesetuket.htmlJudy szerint a Groovehouse másik tagja, Zsolt máig nem dolgozta fel 21 évvel ezelőtt történt súlyos autóbalesetüket. TV + SztárokOrigoA körülményekhez képest jól érezte magát Szaxi Maxi a halála előtthttp://www.life.hu/sztarok/20190828-a-korulmenyekhez-kepest-jol-erezte-magat-szaxi-maxi-fekete-gyula-a-halala-elott.htmlHosszú betegség után hunyt el az elmúlt héten Szaxi Maxi, azaz Fekete Gyula, zenész. A Hungária, majd a Dolly Roll együttes szaxofonosa 68 éves volt, 5 évvel ezelőtti agyvérzéséből soha nem épült fel teljesen. Most testvére, Gábor mesélt arról, milyen állapotban volt a bátyja. TV + Sztárok--Alaposan kihozták a sodrából II. Erzsébetethttp://www.life.hu/sztarok/20190827-alaposan-kihoztak-a-sodrabol-ii-erzsebetet.htmlII. Erzsébetet rendkívül felbosszantotta, hogy hatalmas graffitit rajzoltak a windsori kastély előtti vasúti felüljáróra. TV + Sztárok--Hargitai Bea hurkás hasával inspirálja követőit – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190827-hargitai-bea-hurkas-hasaval-inspiralja-kovetoit-foto.htmlA gyönyörű modell és édesanya, Hargitai Bea megmutatta, hogy az ő teste is tud előnytelen lenni, ha úgy fotózza. Bár Beának tökéletes az alakja, hurkáival akarja inspirálni követőit. TV + SztárokOrigoKovács Ákos a lányával stúdiózik: közös dalra készülnek?http://www.life.hu/sztarok/20190827-kovacs-akos-lanyaval-studiozik-kozos-dalra-keszulnek.htmlKovács Ákos énekes nagylányával együtt szelfizett. Közös titkos projektre készülnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.