Robbert Pattinson körülbelül egy éve randizik Suki Waterhouse modellel, aki csak sztárokra utazik. Nem véletlenül féltik a színészt ismerősei.

Robert Pattinson színészt már jó ideje a modell Suki Waterhouse oldalán látni, de sokan féltik a sztárt az újabb csalódástól. A fiatal lány ugyanis híres arról, hogy sztárokkal szeret kapcsolatot kialakítani, és ha az egyik szerelem véget ér, már száll is a következő virágra. Robert Pattinsonnal már egy éve találkozgatnak, de ennek a színész környezete nem igazán örül.

Robert Pattinsont féltik barátaiForrás: AFP/2017 Getty Images/Jamie Mccarthy

A modell első ismertebb szerelme Miles Kane a Last Shadow Puppets énekese volt, de őt egy év után Bradley Cooperre cserélte. Őt James Marsden váltotta, majd egy feltörekvő színésszel kezdett kapcsolatba. Ezt a celebet a Trónok harcában ismertté vált Richard Madden követte, majd Diego Lunával járt, később pedig Darren Aronofsky rendezővel – sorolja a Best. Jól látható, hogy Suki nem a hosszú kapcsolatok híve, és nem próbálkozik olyan férfiakkal, akik nem a celebek. Jogosan féltik tehát Robertet tőle.