Mégsem kezdte el az iskolát Csisztu Zsuzsa kisfia, Adrián

Forrás: Facebook / Csisztu Zsuzsa -
óvoda iskola iskolakezdés család Csisztu Zsuzsa halasztás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túlságosan vékony a testalkata Csisztu Zsuzsa kisfiának, Adriánnak, így egyelőre nem megy iskolába.

Csisztu Zsuzsa és férje két iskoláskorú fiút nevelnek. Krisztiánnak már el is kezdődött a suli, ám Adrián, aki most kezdte volna tanulmányait, végül marad még egy évig az óvodában. Ennek az az oka, hogy nagyon vékony testalkatú, mindössze 16 kiló, így hiába érett szellemileg, úgy döntöttek a szülők, jobb, ha halaszt.

Adrián még kap egy év szabadságot. Bár iskolaérett – fejben –, de mivel picike még, alig tizenhat kilót nyom, az óvó nénikkel együtt úgy döntöttünk, maradjon az óvodában. Krisztián, aki már hatodik osztályos, természetesen megmutatta neki a táskáját, a füzeteket és mindent, ami a tanuláshoz elengedhetetlen. Az igazsághoz tartozik, hogy nekünk egyszerűbb lett volna, ha egy helyre kell szállítani reggelente a srácokat, de ami késik, nem múlik." - árulta el a Borsnak.

Csisztu Zsuzsa Forrás: Facebook / Csisztu Zsuzsa
Ismeretlen férfi lepte meg Kárpáti Rebekáthttp://www.life.hu/sztarok/20190904-ismeretlen-ferfi-lepte-meg-karpati-rebekat.htmlEgy ismeretlen férfi lépett oda Kárpáti Rebekához, hogy egy csokoládéval lepje meg őt névnapja alkalmával. TV + SztárokOrigoPokollá teszi egy csaló VV Zsuzsu életéthttp://www.life.hu/sztarok/20190904-pokolla-teszi-egy-csalo-vv-zsuzsu-eletet.htmlEgy csaló él vissza VV Zsuzsu nevével. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Hódi Pamela a kiesésről vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190904-azsia-expressz-2-hodi-pamela-a-kiesesrol-vallott.htmlAz Ázsia Expressz 2. szériájából elsőként Hódi Pamela és Huszár Zsófi estek ki, ugyan előbbi esélyt kapott a folytatásra. A Life.hu-nak Pamela beszámolt az érzéseiről és arról, mikor vesztette el teljesen a hitét. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Huszár Zsófi beszámolt élményeiről - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190904-azsia-expressz-2-huszar-zsofi-beszamolt-elmenyeirol.htmlAz Ázsia Expressz 2 első kiesői Huszár Zsófi és Hódi Pamela voltak, egyikük azonban lehetőséget kapott a folytatásra. Pamela élt az ajánlatta, Zsófi azonban hazatért, előtte azonban még a Life.hu-nak mesélt Srí Lankán az élményekről, megpróbáltatásokról. TV + SztárokOrigoBetörték Lorán Lenke egykori otthonának ablakáthttp://www.life.hu/sztarok/20190904-betortent-loran-lenke-egykori-otthonanak-ablakat.htmlIsmeretlen tettesek betörték Lorán Lenke egykori otthonnak ablakát. TV + SztárokOrigoVujity Tvrtko megszólalt L.L. Junior kisfiának halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190904-vujity-tvrtko-megszolalt-ll-junior-kisfianak-halalarol.htmlL.L. Junior, a volt párja és családja a legnehezebb időket élik át. Sokan kifejezték már részvétüket nekik, most Vujtiy Tvrtko is megtette azzal együtt, hogy elmondta véleményét a kialakult helyzetről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.