Zimány Linda nyitott az új szerelemre: elárulta, van-e valakije

Forrás: Zimány Linda - Instagram -
szerelem magánélet Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Lindát Kedves Ferenccel való szakítása óta nem láttuk más férfivel, Állítása szerint tudatosan védi magánéletét a nyilvánosságtól.

Az ügyvédjelöltként és most már műsorvezetőként is dolgozó Zimány Linda egyelőre szingli, legalábbis a nyilvánosság előtt annak mutatja magát. Elárulta, mi az igazság.

Zimány Linda Forrás: Zimány Linda - Instagram

"Érdeklődő mindig akad. Már jó pár éve nincs komoly kapcsolatom, de abszolút nyitott vagyok a szerelemre. Bevallom, nem könnyű az ismerkedés, de a jogi pálya a magánéletemben is új kapukat nyitott előttem, más körökben mozgok, és az elmúlt időszakban az egyedüllét során öntudatra ébredtem "- mesélte őszintén a Borsnak Zimány.

Madár Vera megmutatta, férje mellett kivel bújik ágyba: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190907-madar-vera-megmutatta-ferje-mellett-kivel-bujik-agyba-foto.htmlMadár Vera a Jóban rosszban színésznője nyaralására is magával vitte kedvenc hálótársait.TV + Sztárok--Jennifer Lopez vetkőzni és rúdtáncolni is megtanult új filmszerepe kedvéért: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190907-jennifer-lopez-vetkozni-es-rudtancolni-is-megtanult-uj-filmszerepe-kedveert-video.htmlJennifer Lopez bármit megtesz, hogy azonosulni tudjon filmszerepeivel. Ezúttal rúdtáncolni és vetkőzni tanult meg.TV + Sztárok--Így nézett ki 13 évesen Király Viktor: biztosan nem ismernéd felhttp://www.life.hu/sztarok/20190907-igy-nezett-ki-13-evesen-kiraly-viktorbiztosan-nem-ismerned-fel.htmlKirály Viktor megmutatta 13 éves kori külsejét: nem hiszed el, hogy a fotón ő van.TV + SztárokOrigoBizarr fotó: Horváth Éva egy rúd virslit eszik az autóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190906-bizarr-foto-horvath-eva-egy-rud-virslit-eszik-az-autoban.htmlHorváth Éva egy különös fotóval lepte meg követőit az Instagramon. TV + SztárokOrigoVálásáról vallott Marót Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20190906-valasarol-vallott-marot-viki.htmlMarót Viki elárulta, nagyon megszenvedte két évvel ezelőtti válását és ma is egyedül neveli gyermekét, Ádámot. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Bereczki Krisztián és Bohos Kornél a verseny második kiesői - pároshttp://www.life.hu/sztarok/20190907-azsia-expressz-2-bereczki-krisztian-es-bohos-kornel-a-verseny-masodik-kiesoi-paros.htmlAz Ázsia Expressz második éveadának második kieső: Bereczki Krisztián és Bohos Kornél.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.