A kényelemről és a szépítkezésről is le kellett mondania az Ázsia Expressz versenyzőinek, az alapvető tisztálkodást is sokszor trükkösen tudták csak megoldani. 

Nem volt könnyű dolga az Ázsia Expressz versenyzőinek, hiszen semmi nem állt rendelkezésükre, ami a kényelmet jelenti. A tisztálkodás megoldásához is kellett bőven kreativitás, a szépítkezés pedig többnyire elmaradt. 

Az Ázsia Expressz 2 csapataForrás: Hódi Pamela / FB

Janicsák Veca próbálta megoldani. "Nem volt túl sok időnk és energiánk a szépségápolásra, de én a körülményekhez mértem próbáltam kihozni mindig a legjobbat a helyzetből.Nekem alapvetően ekcémára hajlamos a bőröm, így arra kint is ügyeltem, és vittem magammal a kis bőrápolóimat. Általában igyekeztem egyénileg megoldani a szépészeti teendőket, de a leállásban például én voltam a lányok aktuális szemöldökszedője" - árulta el a Blikknek Veca, aki a mosdást volt, hogy pohár segítségével oldotta meg. Barátnője, Horváth Gréta is trükkösen fürdött. Tényleg pokoliak voltak a körülmények, előfordult, hogy egy félliteres ásványvizes palackba téve a tusfürdőt mosakodtam meg egy autó mögött. Negyven zacskó nedves törlőkendő fogyott el végül" - árulta el. Ő is segített másoknak szépítkezni: többször befonta Demcsák Zsuzsa haját. Kandász Anreák előre leosztották, ki milyen szépítkezési szert visz, de az első hajszánál megszabadultak a dolgaiktól, hogy könnyítsenek a csomagon. Hódi Pamelát csak a hajmosás hiánya zavarta, a sminkelés egyáltalán nem. "Műszempillával mentem ki, ami elég hamar le is jött, és – érdekes módon – azóta sem tetettem vissza, rájöttem ugyanis, hogy jobban érzem magam nélküle" - mondta.