L.L. Junior kisebbik fiuk halála után magához vette másik gyermeküket, Lacikát. Azóta Csilla csak néhány alkalommal láthatta gyermekét, legutóbb a fiuk sírjánál. 

Dávidka tragikus halála után L.L. Junior úgy döntött, magához veszi nagyobbik gyermeküket, Lacikát. Csilla azóta nem sokszor láthatta a gyermekét, nemrég azonban újra találkozhatott vele: Dávidka sírjánál láthatta Lacikát.

L.L. Junior újabb találkozást engedélyezettForrás: Facebook/Mokka

Ügyfelem munka közben egy váratlan telefonhívást kapott Juniortól, és percei voltak, hogy kiérjen a temetőbe, ahol az édesapa engedélyével kerek húsz percre találkozhatott és magához ölelhette gyermekét" - mondta  a Borsnak Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor. Arról pedig, hogy az anyjától való elszakítás és egy testvér elvesztése milyen hatással van egy gyermekre, szakértő nyilatkozott. 

"Egy ilyen katartikus élmény, mint a halál, a felnőtteknél és a gyermekeknél egyaránt súlyos. Egy hatéves gyermek már felfogja, hogy akit szeretett, azzal a továbbiakban nem lehet kapcsolata, és ez hatalmas érzelmi űrt alakít benne, amit csak a minél több helyről jövő törődés, figyelem, szeretet orvosolhat" - mondta dr. Rusz Edit. Egy gyereknek a legstabilabb érzelmi bázisa az édesanyja egy bizonyos életkorig, tehát fontos, hogy a múltbéli, megszokott érzelmekből, eseményekből kapjon, így egy ilyen helyzetben a szülőknek megegyezésre kell jutniuk, és a gyerek iránt táplált szeretet által felülemelkedni mindenen, és csak az ő jövőképére, érzelmi bázisára koncentrálni. A gyermeknek az édesanyjára és az édesapjára is szüksége van, és fontos, hogy közösen segítsék a gyermeket" - tette hozzá a szakértő. L.L. Junior úgy véli, Csilla pszichés állapota nem kielégítő Lacika neveléséhez, ezt azonban az anya ügyvédje cáfolja. "Mint korábban is mondtam, ügyfelem teljesen ép mentális állapotban van, amit alátámaszt az is, hogy visszament dolgozni, és napok óta helyt áll a munkahelyén. Csilla mindent elkövet, hogy továbbra is biztosítsa maguk számára a kellő egzisztenciát, és biztonságban nevelhesse Lacikát" - mondta a jogi képviselő.