Csilla Dávidka sírjánál találkozhatott nagyobbik gyermekével, Lacikával

Forrás: Facebook/Mokka -
Hopp Csilla találkozás L.L. Junior sír gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior kisebbik fiuk halála után magához vette másik gyermeküket, Lacikát. Azóta Csilla csak néhány alkalommal láthatta gyermekét, legutóbb a fiuk sírjánál. 

Dávidka tragikus halála után L.L. Junior úgy döntött, magához veszi nagyobbik gyermeküket, Lacikát. Csilla azóta nem sokszor láthatta a gyermekét, nemrég azonban újra találkozhatott vele: Dávidka sírjánál láthatta Lacikát.

L.L. Junior újabb találkozást engedélyezett Forrás: Facebook/Mokka

Ügyfelem munka közben egy váratlan telefonhívást kapott Juniortól, és percei voltak, hogy kiérjen a temetőbe,

Borsnak

"Egy ilyen katartikus élmény, mint a halál, a felnőtteknél és a gyermekeknél egyaránt súlyos. Egy hatéves gyermek már felfogja, hogy akit szeretett, azzal a továbbiakban nem lehet kapcsolata, és ez hatalmas érzelmi űrt alakít benne, amit csak a minél több helyről jövő törődés, figyelem, szeretet orvosolhat" - mondta dr. Rusz Edit.

A gyermeknek az édesanyjára és az édesapjára is szüksége van,

"Mint korábban is mondtam, ügyfelem teljesen ép mentális állapotban van, amit alátámaszt az is, hogy visszament dolgozni, és napok óta helyt áll a munkahelyén. Csilla mindent elkövet, hogy továbbra is biztosítsa maguk számára a kellő egzisztenciát, és biztonságban nevelhesse Lacikát"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.