Velemben tölti napjait Törőcsik Mari: sokan látogatják a színésznőt

Forrás: Stekovics Gáspár -
Velem színésznő Törőcsik Mari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Velemben tölti mindennapjait Törőcsik Mari. A színésznő keveset hagyja el a házát, de barátai, szomszédai rendszeresen látogatják.

"Majdnem ötven éve már annak, hogy beleszerettem ebbe a helybe, pedig az ország másik felében születtem. Szeretek itt élni, és nemcsak a táj, hanem az emberek miatt is. Amikor jó idő van, az ápolómmal kimegyünk sétálni, levegőzni. Mindig megállít valaki, kérdezik, hogy vagyok, állandóan érdeklődnek, ami - bevallom - nagyon jólesik" - mesélte a Blikknek Törőcsik Mari.

"Hol így, hol úgy vagyok, most éppen jobban. Kicsit szomorú vagyok, hogy elmúlt a nyár, mert az a kedvenc évszakom, de ez legyen a legnagyobb bajom (...) Nem is tudom elmondani, mennyire hiányzik a színház! Nagyon szeretnék újra játszani, de nem tudom, mikor és hogyan lenne ez lehetséges... Kicsit nehezen beszélek már, ami egy színésznél nem előny, bár vannak néma szerepek is. Egyelőre nem is nagyon dolgozom ezen, most az a fontos, hogy erősödjek, és úgy érzem, jól vagyok. Sok kitüntetést vehettem át életem során, hiszen ahogy mondani szoktuk, minket, színészeket a közönség szeretete éltet, engem viszont már ezek a díjak" - tette hozzá.

Forrás: Stekovics Gáspár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.