Gwyneth Paltrow "teniszedző" fantázianévvel dobott piacra vibrátort

Jimmy Kimmel beszélgetés Gwyneth Paltrow show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwyneth Paltrow Jimmy Kimmel vendége volt, és bár beszélgetésük átlagosan indult, egy ponton érdekes fordulatot vett.

A színésznő mesélt két tinédzser gyermekéről, a Pókember: Hazatérés című filmről, aztán saját bizniszére terelődött a szó. A show házigazdája elővett az íróasztala alól egy tálcát, amin a Gwyneth által forgalmazott termékek sorakoztak, és megkezdődött a rögtönzött termékbemutató.

Volt rajta Martini-ihlette fürdősó,ami a színésznő szerint jól jön egy nehéz nap után, a legérdekesebb mégis a

"teniszedző" névvel fémjelzett vibrátor volt.

Gwyneth megmagyarázta, hogy a "smile maker" vagyis mosolycsináló felirattal ellátott tárgyak mind arra szolgálnak, hogy boldogabbá tegyék a nők mindennapjait. Jimmy Kimmel alaposan tanulmányozta a vibrátort, ami azért kapta a "teniszedző" nevet, mert a Hollywood Hillsben élő unatkozó háziasszonyok gyakran a teniszedzőjükkel csalják férjeiket.

A bemutató itt nem ért véget. Bemutattak egy vizespalackot, aminek a közepében egy gyönyörű ametiszt csillogott, és megkóstolták a különlegességnek számító tevetejet is, aminek állításuk szerint nem is olyan rémes az íze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.