Gwyneth Paltrow Jimmy Kimmel vendége volt, és bár beszélgetésük átlagosan indult, egy ponton érdekes fordulatot vett.

A színésznő mesélt két tinédzser gyermekéről, a Pókember: Hazatérés című filmről, aztán saját bizniszére terelődött a szó. A show házigazdája elővett az íróasztala alól egy tálcát, amin a Gwyneth által forgalmazott termékek sorakoztak, és megkezdődött a rögtönzött termékbemutató.

Volt rajta Martini-ihlette fürdősó,ami a színésznő szerint jól jön egy nehéz nap után, a legérdekesebb mégis a "teniszedző" névvel fémjelzett vibrátor volt. 

Gwyneth megmagyarázta, hogy a "smile maker" vagyis mosolycsináló felirattal ellátott tárgyak mind arra szolgálnak, hogy boldogabbá tegyék a nők mindennapjait. Jimmy Kimmel alaposan tanulmányozta a vibrátort, ami azért kapta a "teniszedző" nevet, mert a Hollywood Hillsben élő unatkozó háziasszonyok gyakran a teniszedzőjükkel csalják férjeiket.

A bemutató itt nem ért véget. Bemutattak egy vizespalackot, aminek a közepében egy gyönyörű ametiszt csillogott, és megkóstolták a különlegességnek számító tevetejet is, aminek állításuk szerint nem is olyan rémes az íze.