Pintér Tibor szerint jó kaszkadőr válhatna Berki Krisztiánból.

Évekkel ezelőtt járt először Pintér Tibor lovas színházában Berki Krisztián, aki akkor kislányát vitte el egy előadásra.

Natika két és fél éves volt, amikor eljöttünk egy előadásra. Ez volt az a program, amit csillogó tekintettel végignézett és tapsolt, az elejétől a végéig. Azóta is megfordulok itt, fantasztikus hely ez" – mondta Berki Krisztián, aki egy évvel ezelőtt szerepet is vállalt az egyik darabban, méghozzá nem is akármilyet. Pintér Tiborral feszültek egymásnak a színdarabban.

Szoktak viccelődni, hogy ők egymás dublőrei. Szeretik egymást ugratni, kicsit szurkálódni. Krisztián egy évvel ezelőtt Tenya egyik darabjában is szerepelt, amelyben a szerepük szerint összeverekedtek. Krisztián annyira jól teljesített színészként is, hogy sikerült lehorzsolnia a mellkasát és még az ujját is eltörte a verekedési jelenetben" – emlékezett vissza a Sláger TV-n látható ÜBERKIrályban Mazsi, akinek testvére is rajong a lovakért, így Pintér Tibor őt is meginvitálta a színházba.

Berki Krisztián és Pintér TiborForrás: Sláger TV

A Nemzeti Lovas Színház Akadémiáján komplex képzést adunk a hallgatóknak. Mivel Mazsi említette, hogy a húga western lovaglásban nagyon járatos, ezért szeretettel várom őt is. Örömmel látnám egy meghallgatásunkon" – mondta Tenya, aki Berkit is visszavárja színházába.

Krisztián remek kaszkadőr-vénával rendelkezik. Annak idején bejött a próbára, egyszer megmutattam neki, hogy mit szeretnék látni a színpadon és azonnal tudta hozni, hiba nélkül. Jó a rögzítőképessége, beleéli magát a szerepbe. Mint kaszkadőrrel jó lenne vele együtt dolgozni" – árulta el Pintér Tibor, akinek felkérését fontolóra vette Berki. Ám lovak helyett őt egyelőre a lóerő nyűgözi le. „Nekem a motorok a paripáim, az igazi szenvedélyem. Ez legalább nem rúg, igaz van egy lovam is Tenyánál, de egy ideje nem ültem rajta. Inkább meghagytam a színháznak, hogy trenírozza. Náluk van a legjobb kezekben."