műsorvezető rádiós Vadon Jani Vadon János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten számoltunk be arról, hogy a rádiós műsorvezető, Vadon Jani felregisztrált az Instagramra! Janinak már közel 50 ezer követője van, ezért úgy érzi, kötelessége, hogy megossza rajongóival élete fontosabb momentumait. 

Mióta a rádiós létrehozta Instagram fiókját, töltött fel rá

csücsörítős/tükrös/filteres/hiperszexi

tükrös szelfit, letudva ezzel a kötelező köröket, de látható még lecsós kép, kutya, vár, és most már egy kis metál is - utóbbi videó formájában.

Aki követi a rádióst, láthatja, hogy Jani igyekszik minden kommentre válaszolni, és kapcsolatba lépni követőivel.

A ma reggeli Balázsékban Jani elárulta, hogy kicsit fáradt, ugyanis hétfő este elment egy metalcore koncertre. Balázs rögtön rákérdezett, lett-e a koncertből insta sztori, mire Jani közölte, hogy sztori helyett egy videót töltött fel a koncertről.

A rádiósnak random insta továbbképzést tartott Balázs és Feri, aminek a legfontosabb leckéje az volt, hogy a sztoriba feltöltött videót sokkal többen látják, mint a posztként feltöltöttet, de a legjobb, ha élőzik. Erre persze a számok alaposan rácáfoltak, ugyanis a feltöltött videót már 23 ezren látták.

Mikor Vadon elárulta a fiúknak, hogy továbbra is baromi lelkes, és még a koncerten is minden kommentelőnek válaszolt, műsorvezetőtársai rögtön cinkelni kezdték. Jani mindenkit megnyugtatott, hogy az Instagramtól függetlenül élvezte a koncertet, hiszen csak a dalok közötti szünetekben nyomkodta a telefonját.

"Azért szerethetik egyelőre az én Insta felületemet, mert teljesen kiszámíthatatlan."

Kíváncsian várjuk a rádiós legközelebb milyen poszttal örvendezteti meg rajongóit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.