Múlt héten számoltunk be arról, hogy a rádiós műsorvezető, Vadon Jani felregisztrált az Instagramra! Janinak már közel 50 ezer követője van, ezért úgy érzi, kötelessége, hogy megossza rajongóival élete fontosabb momentumait. 

Mióta a rádiós létrehozta Instagram fiókját, töltött fel rácsücsörítős/tükrös/filteres/hiperszexi tükrös szelfitletudva ezzel a kötelező köröket, de látható még lecsós kép, kutya, vár, és most már egy kis metál is - utóbbi videó formájában.

Aki követi a rádióst, láthatja, hogy Jani igyekszik minden kommentre válaszolni, és kapcsolatba lépni követőivel. 

A ma reggeli Balázsékban Jani elárulta, hogy kicsit fáradt, ugyanis hétfő este elment egy metalcore koncertre. Balázs rögtön rákérdezett, lett-e a koncertből insta sztori, mire Jani közölte, hogy sztori helyett egy videót töltött fel a koncertről.

A rádiósnak random insta továbbképzést tartott Balázs és Feri, aminek a legfontosabb leckéje az volt, hogy a sztoriba feltöltött videót sokkal többen látják, mint a posztként feltöltöttet, de a legjobb, ha élőzik. Erre persze a számok alaposan rácáfoltak, ugyanis a feltöltött videót már 23 ezren látták.

Mikor Vadon elárulta a fiúknak, hogy továbbra is baromi lelkes, és még a koncerten is minden kommentelőnek válaszolt, műsorvezetőtársai rögtön cinkelni kezdték. Jani mindenkit megnyugtatott, hogy az Instagramtól függetlenül élvezte a koncertet, hiszen csak a dalok közötti szünetekben nyomkodta a telefonját.

"Azért szerethetik egyelőre az én Insta felületemet, mert teljesen kiszámíthatatlan."

 Kíváncsian várjuk a rádiós legközelebb milyen poszttal örvendezteti meg rajongóit.