Sári Évi a munkája miatt nem talál maga mellé férfit

Forrás:Sári Évi / Instagram -
színésznő párkapcsolat Sári Évi énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sári Évi énekesnő és színésznő év elején szakított a nála tíz évvel fiatalabb párjával, de azóta csak pár randevú áll mögötte, nem talál komoly kapcsolatot.

„Ő el tudta képzelni, hogy legyen gyerekünk, én még nem. Hektikus az életem a munkám miatt, ez általános probléma. De ehhez értek, ezt szeretem, ebből élek. Most is éppen próbálok, a Sztárcsinálókat, az első magyar rockoperát. PS Produkció, februárban lesz a premier. Húsz éve Poppeát játszottam benne, most Agrippina leszek. Az Orfeumban is készülünk új revüműsorral, amiben Freddie, Pál Dénes, Veres Mónika szerepel és én" – mondta Sári Évi a Borsnak.

De nem csupán ez volt az egyetlen ok, amiért véget ért ez a kapcsolata. Évi heti hét napból gyakran hetet dolgozik, ami egy civil számára nagyon megterhelő.

„Nem ez alapján választunk, vagy jön a szikra vagy nem. Szinte soha nem volt színésszel kapcsolatom, így hozta az élet. Nyitott szemmel járok, de nem akadt meg senkin. Voltam egy-két randin, de igazit nem találtam. Na¬gyon jól érzem magam egyedül is" – szögezte le Évi, majd nevetve hozzátette: „Remekül elszórakoztatom magam."

Sári Évi egyedül is feltalálja magát Forrás:Sári Évi / Instagram

„Nem vagyok kapcsolatfüggő, nehezen engedek be valakit az életembe. Ha mégis, akkor az komoly, mert nem arra kell, hogy ne legyek egyedül esténként. Olvasok, filmet nézek, sétálok a kutyámmal, találkozom a barátnőimmel. Van, aki ferde szemmel néz rám, mert negyvenkét évesen nem vagyok férjnél, nincs három gyerekem. Azt tanácsolom, hogy ne az elvárások miatt menjünk férjhez, hogy aztán harmincöt évesen, két-három gyerekkel elváljunk. Ez jó?

Én nem ítélkezem, ha valakinek ez jó, akkor legyen. De felettem se ítélkezzenek, és ne mondják, hogy meg fogom bánni. A barátaim nem, idegenek beszélnek bele az életembe, akik nem ismernek. Nincs szükségem kéretlen tanácsra!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.